fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen


Branding.

Opvallen met je merk, dat is wat iedereen wil natuurlijk. Maar hoe doe je dat precies? Met branding zorg je dat jouw merk opvalt tussen de anderen. Zo bouwen we aan het vergroten van jouw merk en de naamsbekendheid.

Met branding maak je jouw merk klaar voor de toekomst.

Met branding leggen we het fundament zodat je merk klaar is voor verandering. We gaan kijken naar waar je vandaan komt, want de oorsprong is ontzettend belangrijk, en gaan van oud naar nieuw. Zonder daarbij je eigen identiteit te verliezen.

De positionering van je merk is ontzettend belangrijk. Daarbij kun je denken aan waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Wie is nu je doelgroep en wie wil je gaan bereiken? Is jouw product future-proof? Daar gaan wij voor zorgen. Knallen met jouw merk. Zowel visueel als met je naamsbekendheid. Laten zien we je bent. Dat is branding voor ons!

Een optimale merkbeleving

Door een goede online marketing strategie wordt de inzet van je online marketing zo effectief mogelijk. Op basis van het gestelde budget bekijken wij hoe je je doelgroepen zo goed mogelijk kunt bereiken. Dit alles op basis van een doordachte strategie die past bij jouw merkuitstraling.

KEI HARD
IMPACT MAKEN

We gaan samen verschillende stappen doorlopen.
Zo weet jij precies wat er gebeurt in welke fase.

1. We willen jou leren kennen

Bij Branding gaat er niets boven elkaar leren kennen. Wij willen weten wat jouw bedrijf uniek maakt en wie jouw doelgroep is.

2. Strategie formuleren

Wij gaan een strategie formuleren aan de hand van het gesprek en de doelen. Daarbij kijken we waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt.

3. Merkidentiteit

Wat is je huidige uitstraling en waar wil je naartoe? Samen bepalen we de merkidentiteit. Zo wordt jouw merk visueel aantrekkelijker.

4. Merkmomenten in kaart

Om te komen tot een optimale merkbeleving brengen we de merkmomenten in kaart. Zo ervaart de klant in iedere fase jouw merk.

5. Marketing mix

We stellen samen een marketing mix op. Hierin staat wat we gaan doen op welk online kanaal. Zo weet jij waar we de aandacht gaat vestigen.

6. Rapportage & optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Wordpress logo
Mailchimp logo
Coosto social media monitoring en publishing
Google logo
Google Ads Adwords
Social media kanalen

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Billekens marketing en communicatie specialist
Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!