fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen


Focus op de persoonlijke aanpak.

ICT by Thomas had een nieuwe website nodig. Eentje waarbij de focus meer ligt op de persoonlijke benadering, zonder daarbij teveel als ZZP’er gezien te worden. Om die persoonlijke touch op de site te brengen, werden er nieuwe teksten geschreven die perfect aansluiten bij de werkwijze van ICT by Thomas. Dus geen poespas, maar korte teksten die voor iedereen begrijpelijk zijn zonder de expertise te verliezen.

Copywriting ICT by Thomas mockup

Copywriting voor de nieuwe website om de persoonlijke touch van ICT by Thomas over te brengen.

In nauwe samenwerking met ICT  by Thomas zijn er nieuwe teksten gemaakt voor de complete website. Van homepage tot de dienstenpagina. Alle bestaande onderdelen van de oude website werden vervangen en kregen de persoonlijke touch mee op de nieuwe website. Een traject dat start met een goed gesprek over de filosofie en de werkwijze bij de verschillende diensten. Allemaal om te zorgen dat iedereen de complexiteit van ICT kan begrijpen.


Over ICT by Thomas

ICT by Thomas maakt de complexe materie van ICT begrijpelijk voor iedereen. Ze houden niet van veel poespas, maar leggen het graag aan je uit. Dankzij die persoonlijke benadering maken zij IT bereikbaar voor iedereen, want ze houden ervan en zijn er dagelijks mee bezig. Ze volgen de laatste updates, blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken mee aan de nieuwste technieken. Hierbij staat een ding voor ICT by Thomas centraal: wij houden het persoonlijk. Terwijl jij door kunt met jouw werk, zorgen zij voor de IT.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Billekens marketing en communicatie specialist
Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!