fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingenDe nieuwe generatie storytellers

Als creative agency met een specialisme voor inspirerende video’s wil je dagelijks nieuwe bedrijven bereiken. Diversity prikkelt de zintuigen door o.a. uitleganimaties, infographics, 2D en 3D animaties, commercials en heel gave bedrijfsfilms. Samen met Diversity gingen wij opzoek naar hun doelgroep door de inzet van Google Search Engine Advertisement. Want ieder bedrijf zou natuurlijk een toffe video moeten hebben!

Kookstudio John Geven Nuenen mockup


Met Google Ads op het juiste moment bovenaan in de zoekmachines.

Om ervoor te zorgen dat de doelgroep direct in contact komt met Diversity hebben wij diverse Google Ads campagnes opgezet. Allemaal gericht op de zoekvraag en zoekintentie van de doelgroep. Een doelgroep die echt op zoek is naar premium video’s en animaties voor hun bedrijf. Video marketing is HOT en dat weet Diversity én IMC. Aan ons de uitdaging om de juiste doelgroep te koppelen aan het gave product van Diversity.


Over Diversity Agency

Leeftijd, bedrijfsgrootte, doet dat er tegenwoordig nog toe? Met meer dan 800 producties voor meer dan 200 klanten die actief zijn in verschillende markten kan Diversity je laten zien dat zij specialistisch te werk gaan. Met hun premium video’s en animaties streven ze iedere dag naar het hoogst haalbare. Het diverse portfolio toont dat ze binnen iedere branche fantastische content kunnen produceren. Diversity zet zich in om met video marketing jouw doelen te behalen.

Het resultaat

0
0
0
0

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Kuipers Google specialist
Maak kennis met Sander
Onze SEA specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google Ads in te zetten.

Sander is onze Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!