Dokter & van Heuven bovenaan in google bij de juiste doelgroep

Geld maakt niet gelukkig, dat weet iedereen. Maar je financiƫn goed geregeld hebben, geeft rust. Dokter & Van helpt hun klanten om deze rust te bereiken, zodat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Dokter & van Heuven Financieel Advies bestaat uit Niels Dokter, Marc van Heuven en Janneke van de Kerkhof, samen goed voor ruim 50 jaar advieservaring.

Met Google Search & Display Ads zichtbaar bij de juiste doelgroep.

Als gecertificeerde, ervaren financieel adviseurs werkt Dokter & van Heuven vanuit de passie en drijfveer om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen. Om dat onder de aandacht te brengen hebben wij zowel search als display campagnes neergezet. En met resultaat! Het aantal maandelijkse conversies die via Google Ads binnenkwamen steeg met 20%, de gemiddelde CPC is gedaald met 90 cent per klik. Op deze manier bereiken we dus een groter gedeelte van de doelgroep, met lagere kosten, wat dus heeft gezorgd voor meer conversies!

Met Google Ads een grotere doelgroep bereiken voor Kookstudio John Geven .

Door de inzet van de Google Ads voor Kookstudio John Geven bereiken we een grotere doelgroep en grotere bedrijven. Op die manier zijn we ook tot de inzet van themaworkshops en het personeelsuitje gekomen. Dit zorgt voor een flinke stijging in aantal aanvragen en vooral grote aanvragen van bedrijven.
0 %
Conversie stijging
0
Unieke bezoekers
0 %
Kost per Klik daling

Over Dokter & van Heuven

Vol passie en enthousiasme voorzien Niels & Marc mensen van financieel advies. Ze vinden het een sport om altijd weer de beste oplossing voor hun klanten te vinden. Mensen (financieel) verder helpen, dat geeft hun veel voldoening.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Sander

Onze SEA specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google Ads in te zetten.