fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingenMet Google Search & Display Ads zichtbaar bij de juiste doelgroep.

Als gecertificeerde, ervaren financieel adviseurs werkt Dokter & van Heuven vanuit de passie en drijfveer om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen. Om dat onder de aandacht te brengen hebben wij zowel search als display campagnes neergezet. En met resultaat! Het aantal maandelijkse conversies die via Google Ads binnenkwamen steeg met 20%, de gemiddelde CPC is gedaald met 90 cent per klik. Op deze manier bereiken we dus een groter gedeelte van de doelgroep, met lagere kosten, wat dus heeft gezorgd voor meer conversies!

Kookstudio John Geven Nuenen mockup


Met Google Ads een grotere doelgroep bereiken voor Kookstudio John Geven

Door de inzet van de Google Ads voor Kookstudio John Geven bereiken we een grotere doelgroep en grotere bedrijven. Op die manier zijn we ook tot de inzet van themaworkshops en het personeelsuitje gekomen. Dit zorgt voor een flinke stijging in aantal aanvragen en vooral grote aanvragen van bedrijven.


Over Dokter & van Heuven

Vol passie en enthousiasme voorzien Niels & Marc mensen van financieel advies. Ze vinden het een sport om altijd weer de beste oplossing voor hun klanten te vinden. Mensen (financieel) verder helpen, dat geeft hun veel voldoening.

Het resultaat

0
0
0
0

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Kuipers Google specialist
Maak kennis met Sander
Onze SEA specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google Ads in te zetten.

Sander is onze Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!