Commercieel advies

We kijken naar jouw doelgroep, huidige klanten en het bedrijf zelf. Waar begin je? Wat zijn je doelen? En wat voor Impact wil je maken? Dat gaan we aanpakken. Van omzetgroei naar winst. Ongeacht de status van huidige commerciële activiteiten.

Waarom is commercieel advies belangrijk?

Met een planmatige aanpak gaan we van de groei van omzet naar winst, ongeacht de status van huidige commerciële activiteiten. Wij onderzoeken doelgroep, klantenbestand en het bedrijf zelf. Waar begin je? Wat zijn je doelen? En hoe maak jij Impact?

Wij nemen de huidige stand van zaken onder de loep, wat je al doet op gebied van marketing en in hoeverre dat al de nodige vruchten afwerpt. Daarnaast kijken we naar wat je wilt bereiken. Zo komen we tot ambitieuze en realistische doelen die we samen opstellen.

Zodra we de voorwaarden van het begin- en eindpunt in beeld hebben, adviseren we je over het plan van aanpak. We geven je een overzicht van de verschillende mogelijkheden om jouw doelen te bereiken. Daarbij kijken we naar het complete plaatje zodat alles wat jouw onderneming zo bijzonder maakt naar voren komt. Van daaruit begeleiden we jou naar een sterkere marktpositie en commerciële groei.

#commercieel #leads #sales #aftersales

Strategie

Door een goede online marketing strategie wordt de inzet van je online marketing zo effectief mogelijk. Op basis van het gestelde budget bekijken wij hoe je je doelgroepen zo goed mogelijk kunt bereiken. Dit alles op basis van een doordachte strategie die past bij jouw merkuitstraling.

Customer journey

In de customer journey (ook wel de klantreis genoemd) onderzoeken wij de touchpoint van jouw doelgroep. We bekijken op welk moment we de doelgroep met jouw product in contact laten komen. Waar vind het eerste contact moment plaats en hoe zorgen we voor de sale en de aftersale. Dit verwerken we in een uitgebreide customer journey.

Kopje koffie doen?
Geïnteresseerd?
We maken graag kennis met jou!