Commerciële advisering

Commerciële advisering behelst de planmatige aanpak voor de groei van omzet naar winst, ongeacht de status van huidige commerciële activiteiten. Ons advies heeft betrekking op jouw klandizie en de onderneming zelf. Waar begin je? Wat zijn je doelen?

Commercieël advies

Commercieel advies betekent een planmatige aanpak in de groei van omzet naar winst, ongeacht de status van huidige commerciële activiteiten. Wij onderzoeken doelgroep, klantenbestand en het bedrijf zelf. Waar begin je? Wat zijn je doelen? En hoe maak jij Impact?

Wij nemen de huidige stand van zaken onder de loep, wat je al doet op gebied van marketing en in hoeverre dat al de nodige vruchten afwerpt. Daarnaast kijken we naar wat je wilt bereiken. Zo komen we tot ambitieuze en realistische doelen die we samen opstellen.

Zodra we de voorwaarden van het begin- en eindpunt in beeld hebben, adviseren we je over het plan van aanpak. We geven je een overzicht van de verschillende mogelijkheden om jouw doelen te bereiken. Daarbij kijken we naar het complete plaatje zodat alles wat jouw onderneming zo bijzonder maakt naar voren komt. Van daaruit begeleiden we jou naar een sterkere marktpositie en commerciële groei.

Advies nodig?

Is IMC wat jij nodig hebt, of twijfel je misschien? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.+Bel dan naar 31(0)40 879 50 84 of stuur een mail naar contact@impactmediaconcepts.com

Zien wij jou snel bij ons op kantoor?

#commercieel #leads #sales #aftersales