fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen


Design & vormgeving.

Met een opvallend design en aantrekkelijke huisstijl val je op tussen je concurrenten. We gaan voor een uniek, eigentijdse vormgeving waarbij alles in de huisstijl een geheel vormt. Zo herkent de doelgroep jou direct, want er gaat niets boven de eerste indruk.

Laat jouw merk overal opvallen
Er gaat niets boven de eerste indruk.

Met design en vormgeving beïnvloedt je hoe je doelgroep een product ziet en hoe hun eerste indruk is. Design stuurt ons en beïnvloedt of we ons aangetrokken voelen tot een je  bedrijf (of juist niet). Een bedrijf met visuele aantrekkingskracht komt geloofwaardig over. We identificeren ons ermee. Daarom doen wij er alles aan om knallend designs te maken waar je doelgroep niet omheen kan.

Design en vormgeving laten jouw product spreken. We geven het een stem en beelden die zorgen voor herkenning. We ontwikkelen creatieve concepten, zetten social media campagnes op, ontwikkelen jouw huisstijl met logo en alles eromheen, zorgen dat jouw socials direct herkenbaar zijn én opvallen en ook kunnen we jouw bedrijf laten opvallen op Google.

Huisstijl ontwerp

Met de huisstijl laat je de identiteit van je bedrijf zien. Met een uniek logo, visitekaartje, templates voor e-mail en social media, kleurstelling en vormgeving zorg je ervoor dat je overal direct herkend wordt. Van idee naar concept tot de uitstraling die perfect bij jouw imago en ambities past.

KEI HARD
IMPACT MAKEN

We gaan samen verschillende stappen doorlopen.
Zo weet jij precies wat er gebeurt in welke fase.

1. We willen jou leren kennen

Bij Branding gaat er niets boven elkaar leren kennen. Wij willen weten wat jouw bedrijf uniek maakt en wie jouw doelgroep is.

2. Strategie formuleren

Wij gaan een strategie formuleren aan de hand van het gesprek en de doelen. Daarbij kijken we waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt.

3. Merkidentiteit

Wat is je huidige uitstraling en waar wil je naartoe? Samen bepalen we de merkidentiteit. Zo wordt jouw merk visueel aantrekkelijker.

4. Marketing mix

We stellen samen een marketing mix op. Hierin staat wat we gaan doen op welk online kanaal. Zo weet jij waar jouw bedrijf de aandacht gaat vestigen.

5. Creatie

Samen maken we een planning waarin staat wat er wanneer gaat gebeuren, want dat we gaan knallen is zeker. Jij krijgt een overzicht van de middelen, hoe ze eruit komen te zien en wat er gaat gebeuren.

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Dorus van de Laar Grafisch vormgever
Maak kennis met Dorus

Onze grafisch ontwerper laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Dorus zijn prikkelende designs en verrassende visuals komen niet alleen tot uiting op ons kantoor, maar ook in zijn unieke design overhemden en bijzondere cactusverzameling.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Dorus!