Onze diensten

Bij Impact Media Concepts zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep in contact komt met jouw bedrijf. Dit doen wij met ons aanbod van verschillende middelen. Allemaal op het juiste moment en met de juiste boodschap.

Dit doen we allemaal.

Wij kijken naar jouw doelgroep, huidige klanten en het bedrijf zelf. Waar begin je? Wat zijn je doelen? En wat voor Impact wil je maken? Dat gaan we aanpakken. Van omzetgroei naar winst.
Opvallen met je merk, dat is wat iedereen wil natuurlijk. Met branding zorg je dat jouw merk opvalt tussen de anderen. Zo bouwen we aan het vergroten van jouw merk en de naamsbekendheid.
Er gaat niets boven de eerste indruk. Met een opvallend design val je op tussen je concurrenten. We gaan voor een uniek, eigentijdse vormgeving waarbij alles in de huisstijl een geheel vormt.
Ruim 90% van je klanten gebruikt Google om info, producten of diensten te zoeken. Onze specialisten zijn op de hoogte van de ins en outs van Google en Google advertising.
Door de inzet van social media vergroten we jouw naamsbekendheid en verbeteren we de vindbaarheid van jouw website of shop. Met een doordachte strategie zetten we jouw bedrijf vol in de schijnwerpers.
Met content marketing zorg je dat jouw doelgroep in contact komt met verrassende content die opvalt tussen je concurrenten. Wij zorgen voor goede content en een content strategie die perfect bij jouw bedrijf past.
Heb je een nieuwe site nodig of moet de huidige website geoptimaliseerd worden om een beter resultaat te halen? Wij zorgen voor een knallend webdesign dat precies naar jouw wens is en zorgt voor maximale conversie.
Maak met jouw bedrijf nog meer impact met een visueel knallende identiteit. Niets valt zo veel op als visueel aantrekkelijke merken. Het is jouw gezicht. Laat dat het mooiste zijn dat de doelgroep moet leren kennen.

Kopje koffie doen?

We maken graag kennis met jou!