Onze diensten

Bij Impact Media Concepts zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep in contact komt met jouw bedrijf. Dit doen wij met ons aanbod van verschillende middelen. Allemaal op het juiste moment en met de juiste boodschap.

Dit doen we allemaal (en meer)...

Wij kijken naar jouw doelgroep, huidige klanten en het bedrijf zelf. Wie zijn het? Wat zijn je doelen? En wat voor Impact wil je maken? Dat gaan we aanpakken. Van omzetgroei naar winst.

Opvallen met je merk, dat is wat je wilt natuurlijk. Dat geeft een visuele boost en zorgt voor waarde creatie. Met branding zorgen we dat jouw merk kei hard opvalt tussen de concurrentie.

Er gaat niets boven de eerste indruk. Met een opvallend design val je direct op in de markt. We gaan voor unieke vormgeving waarbij alles in de huisstijl tot in de detail een geheel vormt.

Ruim 90% van je klanten gebruikt Google om info, producten of diensten te zoeken. Onze specialisten zorgen dat jouw bedrijf of product bovenaan komen te staan. 

Door de inzet van social media vergroten we jouw naamsbekendheid en verbeteren we de vindbaarheid van jouw website of webshop. Met een doordachte strategie zetten we jouw bedrijf vol in de schijnwerpers.

Met content marketing zorgen we dat jouw doelgroep in contact komt met verrassende content die opvalt tussen je concurrenten. Wij zorgen voor knallende content en een strategie die perfect bij jouw bedrijf past.

Heb je een nieuwe site nodig of moet de huidige website geoptimaliseerd worden om een beter resultaat te halen? Onze webdesigners zorgen dat jouw wens zorgt voor maximale conversie op je website.

Maak met jouw bedrijf nog meer impact met een visueel aantrekkelijke identiteit. Niets valt zo veel op als visueel spannende merken. Het is jouw gezicht en laat dat het mooiste zijn dat je doelgroep moet leren kennen.

Kopje koffie doen?

We maken graag kennis met jou!