Content Marketing

Bij content marketing zorg je dat jouw doelgroep in contact komt met alle waardevolle content. Verrassende content die opvalt tussen je concurrenten. Wij helpen bij de ontwikkeling van goede content en een content strategie die perfect bij jouw bedrijf past. Daarmee bouw je een band op en bind je klanten.
Met content versterk je de relatie met je doelgroep.

Met uitstekende content kun je de relatie met je doelgroep versterken en actief een klantenkring opbouwen. Dit komt omdat je content maakt die perfect aansluit bij de interesses van de doelgroep. Geen enorme hoeveelheid aan passieve reclame , maar juist zoeken naar de waardevolle content die interactie en een blijvende indruk achterlaat. Dat zorgt alleen al dat je je merkreputatie verbeterd en dat de mond-tot-mond reclame toeneemt. Met de juiste content wordt jouw merkwaarde versterkt. Daar doe je het toch voor!

Waardevolle content op de socials.

Wil jij heel graag social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je (nog) niet hoe of kost het teveel tijd? Wij nemen het graag voor je over. Met een doordachte social media strategie zorgen we voor een goede inzet van je Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram.  Zo laten we iedere doelgroep kennis maken met jouw bedrijf. Met ieder kanaal op een eigen manier, maar in jouw stijl.

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

1. Advies en strategie

Zonder strategie geen goede social media inzet. Daarom kijken we wie je doelgroep is, wat je wilt vertellen en hoe we de merkbeleving kunnen verhogen.

2. Doelgroep onderzoek

We zoeken uit wie jouw doelgroep is en wat hen enorm aanspreekt. Daar maken we persona’s zodat jij weet welke content het beste bij wie past.

3. Vormgeving die bij jou past

Om de social media kanalen perfect op de huisstijl aan te laten sluiten, maken wij verschillende post templates. Hierdoor heb je variatie in de posts en komt jouw identiteit naar voren.

4. Contentkalender

Samen stellen we de onderwerpen voor de social media kanalen op en wanneer ze geplaatst worden. Zo maken we samen killer-content!

5. Gerichte advertenties

Voor de verschillende kanalen en doelgroepen maken we gerichte advertenties die perfect bij jou en je doelgroep passen. Deze optimaliseren we zodat ze opvallen en je merk versterken.

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.