E-mail Marketing

Met e-mail marketing maak je snel contact met je doelgroep. Breng informatie op maat, aanbiedingen of interessante blogs direct naar jouw klanten. Weten hoe? Wij leggen het graag aan je uit.

Zet jouw merk in de spotlight met e-mail marketing

E-mail marketing is niet meer weg te denken. We krijgen dagelijks nieuwsbrieven in onze mail. Niet alleen aanbiedingen, maar ook informatie over onze abonnementen, aankopen die we gedaan hebben of afspraken die we gemaakt hebben.

Niets is zo effectief als een goede nieuwsbrief. Wij helpen bedrijven bij het opzetten en onderhouden van goede e-mailmarketing. Van het programmeren van e-mail templates tot complete e-mailprogramma’s waarin de klant bij ieder contactmoment functionele informatie ontvangt.

Ondersteuning bij het opzetten van campagnes

Heb je het gevoel dat je e-mails meer impact kunnen maken, maar weet je niet hoe? Naast het opzetten van e-mail campagnes en mailings, ondersteunen wij bij het opzetten van goede e-mailcampagnes. Zo helpen wij bij het schrijven van teksten, het selecteren van de juiste afbeeldingen en het zorgen voor een hogere conversie van je nieuwsbrieven.

Follow-up emails

Bij het ontwikkelen van een e-mail template, denken we ook na over follow-up e-mails die we per contactmoment kunnen versturen. Wat te denken van een ‘Verjaardag’ e-mail, een specifieke aanbieding of een e-mail wanneer de klant nog iets in zijn of haar winkelmandje heeft zitten (maar nog niet afgerekend heeft). Maatwerk informatie naar jouw klanten, dat maakt impact!

Onze aanpak

Wat doen we precies?

We gaan samen verschillende stappen doorlopen. Zo weet jij precies wat er gebeurt in welke fase.

email marketing en nieuwsbrieven door Impact Media Concpets

1. Inrichting van het account

We maken een aantal nieuwsbrief templates, richten de funnels in en importeren je klantenbestand.

2. de mail opmaken

Jij zorgt voor de teksten (al willen we je daar graag bij helpen), wij verbeteren deze en plaatsen ze in de nieuwsbrief zodat je boodschap goed overkomt.

3. Testen maar!

Nu de mail is opgemaakt en de linkjes geplaatst zijn, gaan we de nieuwsbrief testen. Je wilt een email die zowel op desktop als mobiel er goed uitziet en top werkt.

4. Verzending

We maken de nieuwsbrief klaar voor verzending. Hierbij zoeken we naar het juiste moment om de nieuwsbrief te versturen.

5. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

6. De funnels

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie laat je zien hou jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net vna pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven? Vraag het Sander!

Volg ons ook op social media