Merkidentiteit

Maak met jouw bedrijf nog meer impact door een knallende merkidentiteit. Zie het als de visuele kennismaking die klanten hebben met jouw bedrijf of product. Het is het gezicht van jouw merk.

Strategie

Vormgeving

Social Media Marketing

Content marketing

Webdesign

Merkidentiteit en visuele identiteit zijn het gezicht en de stem van jouw merk.

Zie het als de visuele kennismaking die klanten hebben met jouw bedrijf of product. De visuele identiteit laat de stijl, design, beeldmateriaal, kleur, logo, tone-of-voice en de naam van jouw bedrijf zien. Precies wat jou uniek maakt.

Van merkidentiteit naar visuele identiteit.

De merkidentiteit kun je zien als de stem en het gevoel van je bedrijf. De visuele uitstraling zorgt voor het gezicht bij de stem van je bedrijf. Het roept associaties op bij de doelgroep. Hoe beter de merk- en visuele identiteit op elkaar aansluiten, hoe herkenbaarder jouw bedrijf voor de doelgroep. De visuele identiteit geeft het gevoel mee. Denk bijvoorbeeld aan het logo, lettertype, kleur, design en beeldmateriaal.

Customer journey

In de customer journey (ook wel de klantreis genoemd) onderzoeken wij de touchpoint van jouw doelgroep. We bekijken op welk moment we de doelgroep met jouw product in contact laten komen. Waar vind het eerste contact moment plaats en hoe zorgen we voor de sale en de aftersale. Deze stappen moeten allemaal de juiste uitstraling hebben die past binnen de merkidentiteit. Bij iedere stap laat je een stuk zien van jouw bedrijf.

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

1. We willen jou leren kennen

Bij merkidentiteit gaat er niets boven elkaar leren kennen. Wij willen weten wat jouw bedrijf uniek maakt en wie jouw doelgroep is.

2. Strategie formuleren

Wij gaan een strategie formuleren aan de hand van het gesprek en de doelen. Daarbij kijken we waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt.

3. Merkidentiteit

Wat is je huidige uitstraling en waar wil je naartoe? Samen bepalen we de merkidentiteit. Zo wordt jouw merk visueel aantrekkelijker.

4. Visuele touch

Na het opstellen van de merkidentiteit gaan we aan de slag met de visuele touch. Logo, kleur, en de complete beeldvorming. Dat gaan we overal laten zien.

5. Marketing mix

We stellen samen een marketing mix op. Hierin staat wat we gaan doen op welk online kanaal. Zo weet jij waar jouw bedrijf de aandacht gaat vestigen.

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Dorus

Onze grafisch ontwerper laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.