SEO – Zoekmachine Optimalisatie

Je wilt bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van Google en de klant een aantrekkelijke dienst of product aanbieden. Met search engine optimalisation (SEO) zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online altijd goed vindbaar is.

SEA

Strategie

Webdesign

Merk identiteit

Social media marketing

Vormgeving

Naar de top van Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)
Jouw dienst of product kan nog zo gewild zijn, maar als de klant je niet kan vinden heb je daar helemaal niets aan. Door zoekmachine optimalisatie in te zetten zorgen we ervoor dat jouw website of shop hoger in de google search resultaten komt te staan. Op basis van zoekwoordenonderzoek verzorgen we sterke content die scoort. Het gaat niet alleen om de teksten op jouw website, maar ook om wat de klant ziet wanneer jouw website bovenaan komt in de zoekresultaten. SEO bestaat uit 4 pilaren: Techniek, Content, Linkbuilding en User Experience. De perfecte verhouding tussen deze pilaren zorgt ervoor dat jij beter vindbaar wordt in de zoekmachines.
De website check – jouw startpunt voor SEO en SEA
Iedere website is anders. De ene is net nieuw en de andere staat al meerdere jaartjes. Een website staat niet stil en Google ook niet. Hierdoor blijven de regels van Google veranderen, waardoor jouw website mogelijk niet meer bovenaan staat (en die van je concurrent wel). Met een website APK checken we jouw website en of deze nog voldoet aan de huidige metingen van Google. We kijken of je pagina’s goed geindexeerd zijn, of ze responsive zijn en vooral mobile-proof, of je afbeeldingen geoptimaliseerd zijn voor Google en nog meer. Op deze manier weet jij waar je website staat en geven wij advies over hoe jij bovenaan kunt komen op Google.

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

1. Inrichting Google Ads account

Wij richten het Google account voor je in. Zo krijg jij toegang en kun je altijd en overal meekijken.

2. Koppelen Google Analytics

Meten is weten. Daarom koppelen we Google Analytics aan je Ads account. Zo maken wij resultaten inzichtelijk.

3. Zoekwoorden Onderzoek & Advies

We zoeken en kiezen de zoekwoorden die aansluiten bij jouw bedrijf, dienst en product, We kijken naar het zoekvolume, concurrentie en de cost-per-click.

4. Advertenties maken

Voor de verschillende keywords maken we advertenties op in Google Ads en deze optimaliseren we.

5. Landingspagina's maken

Om te zorgen dat het zoekverkeer op de juiste pagina terechtkomen, maken wij landingspagina’s op. Dat converteert een stuk beter!

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Sander

Onze SEA specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google Ads in te zetten.