Social Media Marketing

Door de inzet van social media vergroten we jouw naamsbekendheid en verbeteren we de vindbaarheid van jouw website of shop. Met een doordachte strategie zetten we jouw bedrijf vol in de schijnwerpers.
Zet jouw merk in de spotlight met social media

De socials zijn dé ideale plek dus om jouw dienst of product te promoten. Door het interactieve karakter krijg je een snelle feedback, wat perfect in jouw voordeel speelt. Bovendien vertellen bezoekers wie ze zijn, waar ze wonen en waar ze naar op zoek zijn. Al deze data helpt bij het generen van leads en het beslissen over de te gebruiken adverteervorm.

Van Facebook tot Instagram, social media kent steeds meer platforms die allemaal hun eigen karakter hebben. Daar spelen wij handig op in. Afhankelijk van jouw product kunnen we de kanalen omtoveren tot een hoogwaardige salestrekker of ervoor zorgen dat jouw merk versterkt wordt door middel van korte advertentiefilmpjes. Zo zetten wij jouw merk in de spotlight!

Social media beheer

Wil jij heel graag social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je (nog) niet hoe of kost het teveel tijd? Wij nemen het graag voor je over. Met een doordachte social media strategie zorgen we voor een goede inzet van je Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram.  Zo laten we iedere doelgroep kennis maken met jouw bedrijf. Met ieder kanaal op een eigen manier, maar in jouw stijl.

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

1. Advies en strategie

Zonder strategie geen goede social media inzet. Daarom kijken we wie je doelgroep is, wat je wilt vertellen en hoe we de merkbeleving kunnen verhogen.

2. Inrichting Social media kanalen

Wij richten het social media kanaal voor je in en maken het helemaal in jouw huisstijl. Precies zodat het bij jouw bedrijf aansluit.

3. Contentkalender

Samen stellen we de onderwerpen voor de social media kanalen op en wanneer ze geplaatst worden. Zo maken we samen killer-content!

4. Vormgeving die bij jou past

Om de social media kanalen perfect op de huisstijl aan te laten sluiten, maken wij verschillende post templates. Hierdoor heb je variatie in de posts en komt jouw identiteit naar voren.

5. Advertenties maken

Voor de verschillende kanalen en doelgroepen maken we advertenties op. Deze optimaliseren we zodat ze opvallen bij jouw doelgroep.

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.