Vormgeving

Maak met jouw bedrijf nog meer impact met een visueel knallende identiteit. Niets valt zo veel op als visueel aantrekkelijke merken. Het is jouw gezicht. Laat dat het mooiste zijn dat de doelgroep moet leren kennen.
Laat mensen verliefd worden op jouw merk.

Met design en vormgeving beïnvloedt je hoe je doelgroep een product ziet en hoe hun eerste indruk is. Design stuurt ons en beïnvloedt of we ons aangetrokken voelen tot een je  bedrijf (of juist niet). Een bedrijf met visuele aantrekkingskracht komt geloofwaardig over. We identificeren ons ermee. Daarom doen wij er alles aan om knallend designs te maken waar je doelgroep niet omheen kan.

Design en vormgeving laten jouw product spreken. We geven het een stem en beelden die zorgen voor herkenning. We ontwikkelen creatieve concepten, zetten social media campagnes op, ontwikkelen jouw huisstijl met logo en alles eromheen, zorgen dat jouw socials direct herkenbaar zijn én opvallen en ook kunnen we jouw bedrijf laten opvallen op Google.

Je marketing doordacht inzetten

Bij marketing gaat het niet alleen om wat je als bedrijf wilt zeggen, maar ook om hoe je dat zegt en welk gevoel je over wilt brengen. Het moet niet alleen lekker klinken, het moet ook lekker smoelen. Visueel moeten we ons aangetrokken voelen tot een merk. We moeten het merk zien, herkennen en verliefd worden. De visuele identiteit zorgt voor het gevoel bij het merk. Denk bijvoorbeeld aan het logo, lettertype, kleur, design en beeldmateriaal.

Kijken naar de reis van je klanten

In de customer journey (ook wel de klantreis genoemd) onderzoeken wij de touchpoint van jouw doelgroep. We bekijken op welk moment we de doelgroep met jouw product in contact laten komen. Waar vind het eerste contact moment plaats en hoe zorgen we voor de sale en de aftersale. Dit verwerken we in een uitgebreide customer journey.

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

1. Merkidentiteit en huisstijlen

Wij ontwikkelen een krachtige huisstijl die we door kunnen vertalen naar alle communicatiemiddelen zowel online als offline.

2. Social media vormgeving

We gaan samen doelen opstellen en de strategie bepalen. Wat wil je bereiken, wat wil je uitstralen en welke doelstellingen hangen we daar aan vast.

3. Banners en video content

Wij gaan een strategie formuleren aan de hand van het gesprek en de doelen. Daarbij kijken we waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt.

4. Drukwerk

Een advertentie in de krant, een bannerset of social media advertenties. Onze designers maken uitingen zo op dat ze passen bij de doelgroep, huisstijl en uitstraling van het merk.

5. Webdesign

Kan jij website een upgrade gebruiken? Onze designers en developers maken jouw online platform helemaal naar jouw wens.

6. E-mail design

Natuurlijk wil jij je nieuwsbrieven helemaal in stijl hebben. Dat pakken onze vormgevers graag op. Zo maakt iedere email impact.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Dorus

Onze grafisch ontwerper laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.