Webdesign

Heb je een nieuwe site nodig of moet de huidige website geoptimaliseerd worden om een beter resultaat te halen? Wij zorgen voor een knallend webdesign dat precies naar jouw wens is en ervoor zorgt dat jouw doelgroep in contact komt met jou. Dat maakt impact.
Met webdesign scoor je de perfecte website

Websites zijn een verlengstuk van je bedrijf en daar hoort een passend webdesign bij. Ze geven je bedrijf uitstraling, zorgen voor meer leads een verbeterde omzet. Voor het ontwikkelen of verbeteren van je website ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken strategisch met je mee, kijken vanuit onze ervaring en zoeken naar de perfecte klantbeleving. Zo geven we jouw bedrijf online een extra zetje dat nodig is om je klanten zo goed mogelijk te bereiken.

Responsive website

Wij maken jouw site geschikt voor ieder device. Zo weet je zeker dat iedereen een optimale beleving heeft op pc, mobiel of tablet.

Website optimalisatie

Door samen te werken optimaliseren we de site voor een betere klantbeleving en verhoogde sales. Daarbij kijken we vanuit de ogen van de klant en gaan we na welke klantreis (customer journey) de klant helemaal maakt. Hierdoor krijgt iedere klant een optimale websitebeleving.

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

1. We willen jou leren kennen

Bij Design gaat er niets boven elkaar leren kennen. Wij willen weten wat jouw bedrijf uniek maakt en wie jouw doelgroep is.

2. Strategie formuleren

Wij gaan een strategie formuleren aan de hand van het gesprek en de doelen. Daarbij kijken we waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt.

3. Merkidentiteit

Wat is je huidige uitstraling en waar wil je naartoe? Samen bepalen we de merkidentiteit. Zo wordt jouw merk visueel aantrekkelijker.

4. Marketing mix

We stellen samen een marketing mix op. Hierin staat wat we gaan doen op welk online kanaal. Zo weet jij waar jouw bedrijf de aandacht gaat vestigen.

5. Creatie

Samen maken we een planning waarin staat wat er wanneer gaat gebeuren, want dat we gaan knallen is zeker. Jij krijgt een overzicht van de middelen, hoe ze eruit komen te zien en wat er gaat gebeuren.

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.