Direct aan de slag met e-mail marketing

Met e-mail marketing maak je snel contact met je doelgroep. Breng informatie op maat, aanbiedingen of interessante blogs direct naar jouw klanten. Weten hoe? Wij leggen het graag aan je uit.

Zet jouw merk in de spotlight met e-mail marketing

E-mail marketing is niet meer weg te denken. We krijgen dagelijks nieuwsbrieven in onze mail. Niet alleen aanbiedingen, maar ook informatie over onze abonnementen, aankopen die we gedaan hebben of afspraken die we gemaakt hebben.

Niets is zo effectief als een goede nieuwsbrief. Wij helpen bedrijven bij het opzetten en onderhouden van goede e-mailmarketing. Van het programmeren van e-mail templates tot complete e-mailprogramma’s waarin de klant bij ieder contactmoment functionele informatie ontvangt.

Opzetten e-mail templates

Bij IMC ontwikkelen we, in samenspraak  met de klant, e-mail templates die passen binnen de huisstijl. Daarbij denken we na over de kleurstelling, tone-of-voice, koppeling met social media en het opzetten van een goed klantenbestand dat aan de AVG voldoet.

Follow-up e-mails (binnen de customer journey)

Bij het ontwikkelen van een e-mail template, denken we ook na over follow-up e-mails die we per contactmoment kunnen versturen. Wat te denken van een ‘Verjaardag’ e-mail, een specifieke aanbieding of een e-mail wanneer de klant nog iets in zijn of haar winkelmandje heeft zitten (maar nog niet afgerekend heeft). Maatwerk informatie naar jouw klanten, dat maakt impact!

Ondersteuning bij het opzetten van campagnes

Heb je het gevoel dat je e-mails meer impact kunnen maken, maar weet je niet hoe? Naast het opzetten van e-mail campagnes en mailings, ondersteunen wij bij het opzetten van goede e-mailcampagnes. Zo helpen wij bij het schrijven van teksten, het selecteren van de juiste afbeeldingen en het zorgen voor een hogere conversie van je nieuwsbrieven.

Kopje koffie doen?
Geïnteresseerd?
We maken graag kennis met jou!