fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Bereik je klanten via jouw webshop

Wij ontwikkelen dé webshop die aan alle wensen voldoet om jouw klanten te bereiken. Van bestaande shop optimalisatie tot compleet nieuwe webwinkel. Onze specialisten staan klaar om die stap te zetten.

Scoor met de perfecte website

Een webshop is een verlengstuk van je bedrijf. Het geeft je bedrijf extra uitstraling naast je website, zorgt voor meer leads een verbeterde omzet. Voor het ontwikkelen of verbeteren van je e-commerce kanaal ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken strategisch met je mee, kijken vanuit onze ervaring en zoeken naar de perfecte klantbeleving. Zo geven we jouw bedrijf online een extra zetje dat nodig is om je klanten zo goed mogelijk te bereiken.

Bij de ontwikkeling van websites en webshops werken we samen met onze directe partner

Responsive webshop

Wij maken jouw webshop geschikt voor ieder device. Zo weet je zeker dat iedereen een optimale webshop beleving heeft op pc, mobiel of tablet.

Google shopping

Door Google shopping verhogen we de zichtbaarheid, de sales en maken we de koppeling met diverse marketplaces.

Altijd en overal goed vindbaar

Onze specialisten zijn op de hoogte van alle mogelijkheden (Adwords, Shopping, Analytics, Search Console, Mijn bedrijf e.a.) die Google te bieden heeft.

Vanuit de ogen van de klant

Wij kijken naar de doelgroep, het zoekgedrag en gebruiksvriendelijkheid. Zo bereiken we de doelgroep bij ieder contactmoment.

Wordpress logo
Woocommerce logo
Mailchimp logo
Google logo

Onze online marketing-communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk nog meer op de kaart kunt zetten.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky. 

Wil jij ook jouw marketing een boost geven? Vraag het Sander!

Volg ons ook op social media