Google Specialist

Google is niet meer weg te denken. Meer dan 90% van de klanten gebruikt Google dan ook om diensten, producten of informatie te zoeken. Wij beschikken over specialisten die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die Google jou te bieden heeft.

Hoe kun je Google slim én effectief inzetten?

Google is niet meer weg te denken. Meer dan 90% van de klanten gebruikt Google dan ook om diensten, producten of informatie te zoeken. Wij beschikken over specialisten die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden (Ads, Analytics, Shopping, Mijn bedrijf e.a.) die Google jou te bieden heeft.

Onze Google specialisten analyseren alle data met betrekking tot jouw website en advertenties. Vervolgens maken zij inzichtelijk wat er goed gaat en wat er beter kan. Naar aanleiding van de data vertellen we precies hoe het beter kan.

Gerelateerde diensten
Google Ads

Met Google Ads (voorheen Google Adwords) zorg je ervoor dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou.

Display advertenties

Met Display Advertising maken wij online reclame met geanimeerde banners. Deze worden zichtbaar op websites die jouw doelgroep bezoekt. We meten de effecten en maken zo de advertentie zo effectief mogelijk.

Google Shopping

Heb jij al een Google Shop? Met Google Shopping brengen we jouw product direct naar de klant. Via jouw webshop of een partner website. Wij bekijken de mogelijkheden.

Kopje koffie doen?
Geïnteresseerd?
We maken graag kennis met jou!