Google Specialist

Google is niet meer weg te denken. Meer dan 90% van de klanten gebruikt Google dan ook om diensten, producten of informatie te zoeken. Wij beschikken over specialisten die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die Google jou te bieden heeft.

Hoe kun je Google slim én effectief inzetten?

Google is niet meer weg te denken. Meer dan 90% van de klanten gebruikt Google dan ook om diensten, producten of informatie te zoeken. Wij beschikken over specialisten die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden (Ads, Analytics, Shopping, Mijn bedrijf e.a.) die Google jou te bieden heeft.

Onze Google specialisten analyseren alle data met betrekking tot jouw website en advertenties. Vervolgens maken zij inzichtelijk wat er goed gaat en wat er beter kan. Naar aanleiding van de data vertellen we precies hoe het beter kan.

Google Ads

Met Google Ads (voorheen Google Adwords) zorg je ervoor dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou.

Google Search Advertenties

Met Google Search Advertenties richten wij onze pijlen op de doelgroep die al de intentie heeft om gebruik te maken van een bepaalde dienst of product. Door advertenties te creëren die het beste aansluiten op zoekopdracht die men heeft ingevuld zorgen we voor een hoog doorklikpercentage.

Google Display Advertenties

Met Display Advertising targeten wij ons op de doelgroep met een ‘latente behoefte tegenover het product of de dienst. Wij maken geanimeerde banners. Deze worden zichtbaar op websites die jouw doelgroep bezoekt. We meten de effecten en maken zo de advertentie zo effectief mogelijk.

Kopje koffie doen?
Geïnteresseerd?
We maken graag kennis met jou!