Gezocht: Online Communicatie Specialist in spé


Wil je graag meer leren over het marketingvak terwijl je ook nog eens aan de slag gaat met je eigen uitdagende onderzoek? Hou je van koffie? Hou je echt héél veel koffie? Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou beschikbaar!


#vacature #stage #online #adwords #sea #socialmedia #leads

Ben jij op zoek naar een uitdagend onderzoek?

Wil jij leren hoe je (online) waarde creëert voor klanten? Wil je graag meer leren over het marketingvak terwijl je ook nog eens aan de slag gaat met je eigen uitdagende onderzoek? Hou je van koffie? Hou je echt héél veel koffie? Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou beschikbaar in september 2019!

Wie zijn we?

Wij zijn Impact Media Concepts, een marketingbureau die impact creëert en daardoor conversies genereert. Want voor al onze klanten draait het natuurlijk maar om één ding, resultaat. Wij realiseren dit door de juiste marketingtools op het juiste moment te gebruiken. Dit zijn tools zoals: Google Adwords, Leadgenerators en Social Media. Om het juiste rendement te behalen, zijn wij constant bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf en van onszelf.

Wat is ons probleem?

Bij Impact Media Concepts willen wij via onze eigen marketingkanalen de ‘ideale’ klant aanspreken, momenteel worden onze marketingcommunicatie middelen nog niet volledig ingezet om dit soort klanten aan te spreken. Daarom zijn wij opzoek naar een slimmerik die voor ons een een strategisch marketingcommunicatieplan kan uitdenken, opstellen en uitvoeren wat aansluit bij onze ‘ideale klant’. Doordat onze marketingcommunicatiemiddelen aansluiten op deze klant willen wij ervoor zorgen dat er steeds vaker een perfecte match ontstaat tussen ons bureau en de klant, dit wordt dus jouw grootste tijdverdrijf.

Wie zoeken we?
 • Je bent bezig met een HBO-opleiding op het gebied van marketing of communicatie
 • Je bent geïnteresseerd én leergierig op het gebied van (online) marketing
 • Je teksten lezen lekker weg en je schrijft vloeiend Nederlands
 • Je kunt hard lachen en hard werken combineren
 • Analytisch en commercieel inzicht
 • Kennis met of interesse voor zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media is gewenst
 • Iemand die van koffie houdt…
 • Héél veel koffie
Waar kun je je dag mee vullen?

Je komt terecht in een jong en fris team van marketingspecialisten waar je tijdens een normale werkdag je naast het uitwerken van je onderzoek, je dag kunt vullen met het uit de mouw schudden van pakkende advertentieteksten en bijvoorbeeld het slim inzetten van online marketing tools voor onze klanten.

Wat hebben wij te bieden?
 • Een uitdagende stage en onderzoek met volop leermomenten
 • Stagevergoeding. Geen vetpot, maar wel genoeg om het team elke vrijdagmiddag te voorzien van de lekkerste frietjes!
 • Een gezellige organisatie met een informele werksfeer

En natuurlijk… heel veel koffie.

Koffie doen?

Interesse? Kom dan een kopje koffie doen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordi via 040-8795084. We ontvangen jouw CV en motivatie graag via contact@impactmediaconcepts.com

#vacature #marketeer #online #adwords #sea #socialmedia #leads

Solliciteren?

Wil jij graag voor IMC komen werken en hierdoor ons team versterken? Neem dan contact op met Jordi via telefoonnummer 040-8795084 of stuur je CV en motivatie op naar contact@impactmediaconcepts.com.

Zien wij jou snel bij ons op kantoor?