fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Waarom zijn wij de online marketing experts in Deurne?

We horen je al denken? Wat maakt Impact Media Concepts nou de online marketing experts in regio Deurne? We leggen het je graag uit.

Wij zijn Impact Media Concepts. Een gezellige, actieve, jonge club van fanatieke marketing communicatie professionals. Wij zijn een full-service online marketing bureau in regio Deurne en wij staan klaar om jou te helpen om te zorgen voor meer conversies, naamsbekendheid, leads, sales en omzet. Wij zetten Google Ads, leadgenerators, e-mailmarketing, website en social media in om jou in contact te brengen met je huidige klantenbestand en nieuwe klanten. Kortom, we zorgen ervoor dat kennis en creativiteit omgezet wordt in krachtige campagnes, wervende websites en voortdurende conversie.

Ook hebben we alle specialiteiten onder één dak, dus we hoeven geen gebruik te maken van externe specialisten, dat vinden we wel zo handig! Daarnaast draait alles om resultaat, samen met ons zal jouw bedrijf ervaren dat een succesvol eindresultaat enorm belangrijk is voor ons. Van strategie tot de uitvoering. Van doordacht plan naar Impact maken! We helpen je met het opstellen van een goede online marketing strategie en brengen jouw product of dienst onder de aandacht bij de doelgroep. We versterken de positie van je website en social media, en vergroten het aantal conversies. Zo werken we samen aan commerciële groei.

Wil je meer weten over hoe we te werk gaan? Check dan onze werkwijze

Dit doen onze online marketing experts uit Deurne allemaal.

Strategie

Wij kijken naar  jouw doelgroep, huidige klanten en het bedrijf zelf. Waar begin je? Wat zijn je doelen? En wat voor Impact wil je maken? Dat gaan we aanpakken. Van omzetgroei naar winst.

Social media

Door de inzet van social media vergroten we jouw naamsbekendheid en verbeteren we de vindbaarheid van jouw website of shop. Met een doordachte strategie zetten we jouw bedrijf vol in de schijnwerpers.

Branding

Opvallen met je merk, dat is wat iedereen wil natuurlijk. Met branding zorg je dat jouw merk opvalt tussen de anderen. Zo bouwen we aan het vergroten van jouw merk en de naamsbekendheid.

Content marketing

Met content marketing zorg je dat jouw doelgroep in contact komt met verrassende content die opvalt tussen je concurrenten. Wij zorgen voor goede content en een content strategie die perfect bij jouw bedrijf past.

Design

Er gaat niets boven de eerste indruk. Met een opvallend design val je op tussen je concurrenten. We gaan voor een uniek, eigentijdse vormgeving waarbij alles in de huisstijl een geheel vormt.

Webdesign

Heb je een nieuwe site nodig of moet de huidige website geoptimaliseerd worden om een beter resultaat te halen? Wij zorgen voor een knallend webdesign dat precies naar jouw wens is en zorgt voor maximale conversie.

Google specialist

Ruim 90% van je klanten gebruikt Google om info, producten of diensten te zoeken. Onze specialisten zijn op de hoogte van de ins en outs van Google en Google advertising.

Vormgeving

Maak met jouw bedrijf nog meer impact met een visueel knallende identiteit. Niets valt zo veel op als visueel aantrekkelijke merken. Het is jouw gezicht. Laat dat het mooiste zijn dat de doelgroep moet leren kennen.

Sander Billekens marketing en communicatie specialist
Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist in omgeving Deurne laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Wil jij ook jouw marketing in omgeving Deurne een boost geven?

Vraag het Sander!