fbpx

SEA – Google Specialist

Ieder bedrijf wil bovenaan komen te staan in Google en daarmee de concurrentie voor zijn. Wij ontwikkelen Google Ads campagnes die gericht zijn op resultaat en de belangrijkste pagina’s op je website de juiste aandacht geven. Dat maakt Impact!

Hoe kun je Google slim én effectief inzetten?

Google is niet meer weg te denken. Meer dan 90% van de klanten gebruikt Google dan ook om diensten, producten of informatie te zoeken. Wij beschikken over specialisten die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden (Ads, Analytics, Shopping, Mijn bedrijf e.a.) die Google jou te bieden heeft.

Onze Google specialisten analyseren alle data met betrekking tot jouw website en advertenties. Vervolgens maken zij inzichtelijk wat er goed gaat en wat er beter kan. Naar aanleiding van de data vertellen we precies hoe het beter kan.

Google Ads

Met Google Ads (voorheen Google Adwords) zorg je ervoor dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou.

Google Search Advertenties

Met Google Search Advertenties richten wij onze pijlen op de doelgroep die al de intentie heeft om gebruik te maken van een bepaalde dienst of product. Door advertenties te creëren die het beste aansluiten op zoekopdracht die men heeft ingevuld zorgen we voor een hoog doorklikpercentage.

Google Display Advertenties

Met Display Advertising targeten wij ons op de doelgroep met een ‘latente behoefte tegenover het product of de dienst. Wij maken geanimeerde banners. Deze worden zichtbaar op websites die jouw doelgroep bezoekt. We meten de effecten en maken zo de advertentie zo effectief mogelijk.

ONZE AANPAK

Wat doen we precies?

Om een Google Ads campagne op te zetten doorlopen we met jou verschillende stappen. Zo weet jij precies wat er gebeurt in welke fase. 

Google Analytics SEO SEA Ads

1. Inrichting Google Ads account

Wij richten het Google account voor je in. Zo krijg jij toegang en kun je altijd en overal meekijken.

2. Koppelen Google Analytics

Meten is weten. Daarom koppelen we Google Analytics aan je Ads account. Zo maken wij resultaten inzichtelijk.

3. Zoekwoorden Onderzoek & Advies

We zoeken en kiezen de zoekwoorden die aansluiten bij jouw bedrijf, dienst en product, We kijken naar het zoekvolume, concurrentie en de cost-per-click.

4. Advertenties maken

Voor de verschillende keywords maken we advertenties op in Google Ads en deze optimaliseren we.

5. Landingspagina's maken

Om te zorgen dat het zoekverkeer op de juiste pagina terechtkomen, maken wij landingspagina’s op. Dat converteert een stuk beter!

6. Maandelijkse rapportage & Optimalisatie

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage met daarin de resultaten van je campagnes. Hierin vatten we de resultaten samen en geven we aan wat we gaan optimaliseren.

Google Ads Adwords
Google analytics logo
Google mijn bedrijf my business
Google maps logo

Onze SEA specialist laat je zien hoe jij jouw website of webshop kunt verbeteren door Google Ads in te zetten.

Sander is onze Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Wil jij ook  jouw marketing een boost geven? Vraag het Sander!

Volg ons ook op social media