SEO (oftewel Zoekmachine Optimalisatie)

Je wilt bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van Google en de klant een aantrekkelijke dienst of product aanbieden. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online altijd goed vindbaar is.

Naar de top van Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jouw dienst of product kan nog zo gewild zijn, maar als de klant je niet kan vinden heb je daar helemaal niets aan. Door zoekmachine optimalisatie in te zetten zorgen we ervoor dat jouw website of shop hoger in de google search resultaten komt te staan. Op basis van zoekwoordenonderzoek verzorgen we sterke content die scoort. Het gaat niet alleen om de teksten op jouw website, maar ook om wat de klant ziet wanneer jouw website bovenaan komt in de zoekresultaten.

Website optimalisatie

We scannen je website en kijken of het technisch allemaal goed zit. Staan de meta descriptions goed, zijn de juiste zoekwoorden in de teksten verwerkt, staan alle kopjes goed en kan de bezoeker alle essentiële informatie terugvinden op de website? Allemaal voor een optimale website.

Zoekwoorden advies

Na uitgebreid zoekwoorden onderzoek kijken wij welke woorden de meeste potentie hebben. Wat zijn populaire woorden? Wat doet de concurrentie? En hoe kunnen we hen het beste voor zijn. Wij zoeken het voor jullie uit!

Copywriting

Op basis van de zoekwoorden die we samen geselecteerd hebben, schrijven wij vernieuwde teksten die de SEO waarde verhogen. Zo wordt jouw website perfect vindbaar.

Linkbuilding

Net als bedrijven presteren websites beter door te netwerken. Wij helpen je met het activeren en invoeren van interne en externe links. Zo krijgt jouw website een hogere linkwaarde.

Kopje koffie doen?
Geïnteresseerd?
We maken graag kennis met jou!