Social Media uitbesteden

Door de inzet van social media vergroten we jouw naamsbekendheid en verbeteren we de vindbaarheid van jouw website of shop. Met een doordachte strategie zetten we jouw bedrijf vol in de schijnwerpers.

Zet jouw merk in de spotlight met social media

De socials zijn dé ideale plek dus om jouw dienst of product te promoten. Door het interactieve karakter krijg je een snelle feedback, wat perfect in jouw voordeel speelt. Bovendien vertellen bezoekers wie ze zijn, waar ze wonen en waar ze naar op zoek zijn. Al deze data helpt bij het generen van leads en het beslissen over de te gebruiken adverteervorm.

Van Facebook tot Instagram en Snapchat, social media kent steeds meer platforms die allemaal hun eigen karakter hebben. Daar spelen wij handig op in. Afhankelijk van jouw product kunnen we jouw kanalen omtoveren tot een hoogwaardige salestrekker, of ervoor zorgen dat jouw merk versterkt wordt door middel van korte advertentie-filmpjes op YouTube. Zo zetten wij jouw merk in de spotlight!

Social media beheer

Wil jij heel graag social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je (nog) niet hoe of kost het teveel tijd? Wij nemen het graag voor je over. Met een doordachte social media strategie zorgen we voor een goede inzet van je Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram.  Zo laten we iedere doelgroep kennis maken met jouw bedrijf. Ieder kanaal op een eigen manier.

Facebook advertenties

Door intensief Facebook en de Facebook advertenties in te zetten, vergroot je je online strategie. Met Facebook geef je een inkijkje in je bedrijf en benader je heel specifieke doelgroepen.

Linkedin advertenties

Is jouw Linkedin pagina al geoptimaliseerd? Wij helpen je om ook je zakelijke pagina’s op Linkedin goed in te zetten en het bereik te vergroten. Laat ook je zakelijk publiek kennis maken met jouw bedrijf.

Inzet Instagram, Youtube en Pinterest

Naast Facebook en Linkedin is de doelgroep op veel meer social media kanalen te bereiken. Wij kijken altijd welke kanalen het meeste effect hebben bij de doelgroep en die zetten we in. Zo kijken we ook naar mogelijkheden op Instagram, Pinterest en Youtube.

Kopje koffie doen?
Geïnteresseerd?
We maken graag kennis met jou!