fbpx

Communicatietopper (HBO-stage)

Wil jij leren hoe je (online) waarde creëert voor klanten? Wil je graag meer leren over het marketingvak terwijl je ook nog eens aan de slag gaat met je eigen uitdagende onderzoek? Hou je van koffie, gezelligheid en Mario Kart? Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou beschikbaar.

Media en applicatie developer

Wil jij jouw ontwikkel-skills in de praktijk toepassen en doorontwikkelen? Kom dan stage lopen bij Impact Media Concepts (IMC). Als media- marketingbureau bieden wij onze klanten onder andere commerciële ondersteuning. Dit betekend dat we op alle mogelijke vlakken helpen om hun dienst of product te vermarkten. Om het ultieme resultaat te bereiken ontwikkelen wij onze eigen marketingtools. Vind jij de combinatie tussen ontwikkelen, beheren en toepassen interessant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wacht dus niet langer en stuur jouw cv en motivatie naar IMC!

Media en Vormgeving

Wil jij jouw vormgeving skills in de praktijk toepassen en verder ontwikkelen? Kom dan stage lopen bij Impact Media Concepts (IMC). Als media- en marketingbureau bieden wij onze klanten onder andere commerciële ondersteuning. Dit betekend dat we op alle mogelijke vlakken helpen een dienst of product te vermarkten. We zetten zowel on- als offline campagnes op en gebruiken daarvoor alle beschikbare media.