Stage: Account manager in spé

Wil je alles leren over een klantgerichte aanpak, zowel bij bestaande klanten als het vinden van kansen in nieuwe potentiële klanten? Hou je van koffie? Hou je echt héél veel koffie? Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou beschikbaar!

Ben jij onze nieuwe stagiair account manager?

Wil je alles leren over een klantgerichte aanpak, zowel bij bestaande klanten als het vinden van kansen in nieuwe potentiele klanten. Kom dan stagelopen bij Impact Media Concepts (IMC). Als media – en marketingbureau bieden wij onze klanten onder andere commerciële ondersteuning. Dit betekent dat we op alle mogelijke vlakken helpen een dienst of product te vermarkten. We zetten zowel on –als offlinecampagnes op en gebruiken daarvoor alle beschikbare media.

Wie zijn we?

We zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Impact Media concepts, een media- marketingbureau dat Impact creëert en daardoor conversies genereert. Want voor al onze klanten draait het natuurlijk maar om één ding: resultaat! Wij realiseren dit door de juiste marketingtools op het juiste moment te gebruiken. Tools waar je aan kunt denken zijn: Google Adwords, Leadgenerators en Social Media. Om het juiste rendement te behalen zijn wij constant bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf. Daarnaast vinden we het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Jij krijgt dan ook de kans om jezelf gedurende jouw stageperiode te ontwikkelen en wellicht kun jij ons nog iets bijleren!

Gaat jouw hart sneller kloppen van het vinden van nieuwe klanten? En vind je het leuk om bestaande klanten het onderhouden? Dan zijn we opzoek naar jou!

Waar ga jij je dag mee vullen?

 • Je onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid
 • Je ondersteunt in verkooptrajecten
 • Je onderhoud relaties en ondersteund de klantenservice
 • Je voert het accountmanagement uit

Wie zoeken we

 • Je studeert MBO of HBO accountmanagement of iets in deze richting.
 • Je hebt affiniteit met online marketing
 • Je hebt ambitie voor je vak
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent sociaal
 • Je kunt hard werken en lachen combineren

Wat hebben wij te bieden?

 • Een uitdagende stage en onderzoek met volop leermomenten
 • Een gezellige organisatie met een informele werksfeer.
 • Voldoende begeleiding gedurende jouw stageperiode
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Een potje Mario Kart tijdens de pauze
 • En uiteraard héél veel koffie

Koffie doen?

Interesse? Kom dan een kopje koffie doen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordi via 040-3030889. We ontvangen jouw CV en motivatie graag via contact@impactmediaconcepts.com

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

Maak kennis met ons

Dit zijn ze dan: de Impact-makers. Stuk voor stuk toppers met ieder zijn of haar 
specialiteiten. Laten we snel kennis maken!

Jordi Hagedoorn

Eigenaar en projectmanager

Verliefd op netwerken én Italiaanse bollen (de broodjes natuurlijk). Jordi laat geen lunchmoment zomaar voorbij gaan.

Sander Kuipers

Online Marketeer & Projectmanager

Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Sander Billekens

All-round Marketeer & Projectmanager

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Dorus van de Laar

Grafisch ontwerper

Dorus zijn prikkelende designs en verrassende visuals komen niet alleen tot uiting op ons kantoor, maar ook in zijn unieke design overhemden en bijzondere cactusverzameling.

Mathijs Bernsen

Programmeur

Mathijs duikt graag weg in de code van zijn web applicaties om ons vervolgens te verrassen met zijn Poppunk en punkrock gitaarspel.

Pleun Renes

Copywriter

De vlotte pen van Pleun kent geen grenzen. Van theater tot mode en sport. Pleun maakt content die scoort. Ze gaat kei hard op het doel af.

Leon Schoonhoven

Developer – Stagiair

Leon behoort tot de codeklopgroep van zijn jaar en dat ondervinden wij dagelijks. Geen developwerk is hem te gek. Laat Leon maar demarreren.

Maud Sanders

Media en events – Stagiaire

Achter de vrolijke smile van Maud gaat een party animal schuil. Laat dat feestje en de organisatie ervan maar aan Maud over.

Nick van Alst

Communicatie – Afstudeer stagiair

Nick duikt in de wereld van leadgeneratie en gaat op zoek naar het pad dat de lead precies bewandelt. Stap voor stap duiken wij met Nick onder.

Indy Roulaux

Mediamanager – Afstudeer stagiaire

Indy’s kennis van social media brengt ons iedere dag verder. Verrassende afslagen zijn geen uitzondering. Al slaat ze de afslag naar de Mac en hockeyclub nooit over.

Kopje koffie doen?

We maken graag kennis met jou!