Grafisch Vormgever (stage)

Gaat je hart sneller kloppen van een goed design? Kun je abstracte ideeën uitwerken tot een duidelijke vormgeving? Hou je van koffie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij onze nieuwe Media Vormgever (MBO BOL)?

Wil jij jouw vormgeving skills in praktijk toepassen en verder ontwikkelen? Kom dan stage lopen bij Impact Media Concepts (IMC)! Als media- en marketingbureau bieden wij onze klanten onder andere commerciële ondersteuning. Dit betekent dat wij op alle mogelijke vlakken helpen een dienst of product te vermarkten. We zetten zowel on- als offline campagnes op en gebruiken daarvoor alle beschikbare media. Daarnaast houden wij ons bezig met een aantal super toffe eigen projecten!

Wie zijn wij?

We zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Impact Media concepts, een media- marketingbureau dat Impact creëert en daardoor conversies genereert. Want voor al onze klanten draait het natuurlijk maar om één ding: resultaat! Wij realiseren dit door de juiste marketingtools op het juiste moment te gebruiken. Tools waar je aan kunt denken zijn: Google Adwords, Leadgenerators en Social Media. Om het juiste rendement te behalen zijn wij constant bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf. Daarnaast vinden we het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Jij krijgt dan ook de kans om jezelf gedurende jouw stageperiode te ontwikkelen en wellicht kun jij ons nog iets bijleren!

Waar kun je je dag mee vullen?

Je komt terecht in een jong en fris team van marketingspecialisten! Wij vinden het belangrijk dat jij alle tijd krijgt die je nodig hebt voor het uitwerken van jouw onderzoek. Maar natuurlijk is het ook leuk en leerzaam als je naast jouw onderzoek werkzaamheden uitvoert voor onze klanten! Van het bedenken en opmaken van te gekke social media posts tot het ontwerpen van websites, logo’s en brochures. Hoe vet is dat? Hierbij krijg je natuurlijk alle begeleiding die je nodig! Heb jij zelf nog vette ideeën of wil jij bepaalde dingen leren? Laat het ons weten!

Wat hebben wij te bieden?

 • Een uitdagende stage met veel leermomenten
 • Een uitdagend onderzoek met voldoende begeleiding
 • Een gezellige, jonge en actieve organisatie met een informele werksfeer- Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • En natuurlijk heel veel koffie…

Wie zoeken we?

 • Je bent een creatief persoon en je kunt deze creativiteit omzetten in acties
 • Je kunt goed overweg met Illustrator, InDesign en Photoshop
 • We zijn blij als je ervaring hebt met adobe XD- Je kunt hard lachen en hard werken combineren
 • Je hebt affiniteit met marketing, branding en social media
 • Je kan tegen je verlies tijdens een potje Mario Kart
 • Je houdt van koffie- Héél veel koffie
 • Koffie doen?

Koffie doen?

Interesse? Kom dan een kopje koffie doen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordi via 040-3030889. We ontvangen jouw CV en motivatie graag via contact@impactmediaconcepts.com

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

Maak kennis met ons

Dit zijn ze dan: de Impact-makers. Stuk voor stuk toppers met ieder zijn of haar 
specialiteiten. Laten we snel kennis maken!

Jordi Hagedoorn

Eigenaar en projectmanager

Verliefd op netwerken én Italiaanse bollen (de broodjes natuurlijk). Jordi laat geen lunchmoment zomaar voorbij gaan.

Sander Kuipers

Online Marketeer & Projectmanager

Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Sander Billekens

All-round Marketeer & Projectmanager

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Dorus van de Laar

Grafisch ontwerper

Dorus zijn prikkelende designs en verrassende visuals komen niet alleen tot uiting op ons kantoor, maar ook in zijn unieke design overhemden en bijzondere cactusverzameling.

Mathijs Bernsen

Programmeur

Mathijs duikt graag weg in de code van zijn web applicaties om ons vervolgens te verrassen met zijn Poppunk en punkrock gitaarspel.

Pleun Renes

Copywriter

De vlotte pen van Pleun kent geen grenzen. Van theater tot mode en sport. Pleun maakt content die scoort. Ze gaat kei hard op het doel af.

Leon Schoonhoven

Developer – Stagiair

Leon behoort tot de codeklopgroep van zijn jaar en dat ondervinden wij dagelijks. Geen developwerk is hem te gek. Laat Leon maar demarreren.

Maud Sanders

Media en events – Stagiaire

Achter de vrolijke smile van Maud gaat een party animal schuil. Laat dat feestje en de organisatie ervan maar aan Maud over.

Nick van Alst

Communicatie – Afstudeer stagiair

Nick duikt in de wereld van leadgeneratie en gaat op zoek naar het pad dat de lead precies bewandelt. Stap voor stap duiken wij met Nick onder.

Indy Roulaux

Mediamanager – Afstudeer stagiaire

Indy’s kennis van social media brengt ons iedere dag verder. Verrassende afslagen zijn geen uitzondering. Al slaat ze de afslag naar de Mac en hockeyclub nooit over.

Kopje koffie doen?

We maken graag kennis met jou!