fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen


Strategie.

We kijken naar jouw doelgroep, huidige klanten en het bedrijf zelf. Waar begin je? Wat zijn je doelen? En wat voor Impact wil je maken? Dat gaan we aanpakken. Van omzetgroei naar winst. Ongeacht de status van huidige commerciële activiteiten.

Impact maken met een goede strategie.

Met een planmatige aanpak gaan we van de groei van omzet naar winst, ongeacht de status van huidige commerciële activiteiten. Wij onderzoeken doelgroep, klantenbestand en het bedrijf zelf. Waar begin je? Wat zijn je doelen? En hoe maak jij Impact?

Wij nemen de huidige stand van zaken onder de loep, wat je al doet op gebied van marketing en in hoeverre dat al de nodige vruchten afwerpt. Daarnaast kijken we naar wat je wilt bereiken. Zo komen we tot ambitieuze en realistische doelen die we samen opstellen.

Je marketing doordacht inzetten

Door een goede online marketing strategie wordt de inzet van je online marketing zo effectief mogelijk. Op basis van het gestelde budget bekijken wij hoe je je doelgroepen zo goed mogelijk kunt bereiken. Dit alles op basis van een doordachte strategie die past bij jouw merkuitstraling.

Kijken naar de reis van je klanten

In de customer journey (ook wel de klantreis genoemd) onderzoeken wij de touchpoint van jouw doelgroep. We bekijken op welk moment we de doelgroep met jouw product in contact laten komen. Waar vind het eerste contact moment plaats en hoe zorgen we voor de sale en de aftersale. Dit verwerken we in een uitgebreide customer journey.

KEI HARD
IMPACT MAKEN

We gaan samen verschillende stappen doorlopen.
Zo weet jij precies wat er gebeurt in welke fase.

1. We willen jou leren kennen

Bij strategie gaat er niets boven elkaar leren kennen. Wij willen weten wat jouw bedrijf uniek maakt en wie jouw doelgroep is.

2. Doelen bepalen

We gaan samen doelen opstellen en de strategie bepalen. Wat wil je bereiken? Wat wil je uitstralen en welke doelstellingen hangen we daar aan vast? Dat gaan we samen bepalen.

3. Strategisch plan

Wij gaan een strategie plan opstellen aan de hand van het gesprek en de doelen. Daarbij kijken we waar je nu staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt.

4. Marketing mix

We stellen samen een marketing mix op. Hierin staat wat we gaan doen op welk online kanaal. Zo weet jij waar jouw bedrijf de aandacht gaat vestigen.

5. Presenteren

We presenteren het complete plan inclusief de marketing middelen en uitingen aan jou. Daarna is het tijd om jouw merk lading te geven.

6. Creëren, plannen en optimaliseren

Samen maken we een planning waarin staat wat er wanneer gaat gebeuren, want dat we gaan knallen is zeker. Jij krijgt een overzicht van de middelen, hoe ze eruit komen te zien en wat er gaat gebeuren.

Wordpress logo
Mailchimp logo
Coosto social media monitoring en publishing
Google Ads Adwords
Social media kanalen
Google logo

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Billekens marketing en communicatie specialist
Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!