Webdesign

Met een knallend webdesign dat precies naar jouw wens is zorgen we ervoor dat je met jouw doelgroep in contact komt. Dat maakt impact!

Heb je een nieuwe website nodig of moet de huidige website geoptimaliseerd worden om een beter resultaat te halen? Wij zorgen voor een knallend webdesign dat precies naar jouw wens is en ervoor zorgt dat jouw doelgroep in contact komt met jou. Dat maakt impact!

Spring snel naar:

1. Met webdesign scoor je de perfecte website

Een verlengstuk van je bedrijf

Websites zijn een verlengstuk van je bedrijf en daar hoort een passend webdesign bij. Ze geven je bedrijf uitstraling, zorgen voor meer leads en een verbeterde omzet voor jouw bedrijf. Voor het ontwikkelen of verbeteren van je website ben je bij ons aan het juiste adres! Wij denken strategisch met je mee, kijken vanuit onze ervaring en zoeken naar de perfecte klantbeleving. Met het perfecte webdesign geven we jouw bedrijf online een extra zetje dat nodig is om je klanten zo goed mogelijk te bereiken.

2. Een responsive webdesign is steeds belangrijker

Steeds meer mobiele bezoekers

Bijna 80% van de Nederlanders heeft een smartphone en ruim 60% is in het bezit van een tablet. Je website wordt dus ook steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Met een responsive webdesign zorgen we ervoor dat jouw website op alle apparaten goed wordt weergegeven. Dit is natuurlijk erg belangrijk. De bezoekerspercentages vanaf tablets en smartphones blijven stijgen. Hoe kleiner het scherm is, hoe lastiger het wordt om jouw ‘grote website’ te laten zien. Door de website volledig aan te passen aan het schermformaat van het apparaat, wordt de inhoud van jouw website ook beter leesbaar. Wel zo fijn voor alle mobiele bezoekers!

3. Is jouw website toe aan een nieuw design?

Jouw verhaal overbrengen op ieder scherm

Wat vroeger ‘hip en uniek’ was is tegenwoordig ‘ouderwets’. In twintig jaar tijd is er een hoop veranderd. Twintig jaar geleden liepen we nog allemaal rond met een zogenoemde ‘koelkast telefoon’. In deze tijd hebben de meeste mensen een razendsnelle smartphone waarmee je eigenlijk vrijwel alles kan doen. Jouw merk begint met een uniek verhaal, maar hoe brengen we dit verhaal tot leven op het scherm? Wij leveren een webdesign waarbij jouw bedrijf en de behoefte van de doelgroep centraal staan.

Scoren in Google

Deze website moet natuurlijk ook nog eens goed vindbaar zijn in Google. Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch volledig is geoptimaliseerd. Zo creëren we samen de perfecte basis om hoog te scoren op Google. Zo maak je echt impact.

"Een volledig geoptimaliseerde website zorgt voor de perfecte basis om hoog te scoren in Google"

4. Voordelen van het uitbesteden van je webdesign

Een uitnodigende website

De gemiddelde internetbezoeker beslist binnen enkele seconden of hij op een website blijft of weer verder gaat surfen. Een professioneel webdesign is daarom van groot belang. Een site moet er uitnodigend uitzien en je moet de bezoekers weten te boeien en prikkelen tot het doen van vervolgacties.  Door de toenemende eisen van consumenten en de zoekmachines van Google wordt je website haast niet meer gevonden zonder professionele hulp. Door je webdesign door een professional te laten maken kun je het rendement van je website verhogen. Het is belangrijk om een webdesign te maken waar deze eisen van de consument aan voldoen. 

Zoals we eerder hebben uitgelegd moet je website responsive zijn voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Daarnaast moet er een CMS als WordPress op aangesloten worden. Op die manier kun je zelf gemakkelijk aanpassingen doen aan je website. Als laatste moet het gehele webdesign duidelijke calls to action bevatten. Je moet nadenken over de actie die de klant moet gaan uitvoeren. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het webdesign zo is ingedeeld dat dit hier goed op aansluit. Wij zorgen ervoor dat we aan al die eisen voldoen.

5. Website optimalisatie

Een betere klantbeleving en verhoogde sales

Door samen te werken optimaliseren we de site voor een betere klantbeleving en verhoogde sales. Daarbij kijken we vanuit de ogen van de klant en gaan we na welke klantreis (custumor journey) de klant helemaal maakt. Van de oriëntatiefase tot de aankoop van je product of dienst. Hierdoor krijgt iedere klant een optimale websitebeleving. Samen werken we naar een fantastisch webdesign voor jouw website die ook nog eens goed vindbaar is in Google. Want een mooi webdesign maken is één ding, maar er moet ook gezorgd worden voor een goede vindbaarheid van je website. Wij denken graag met je mee hoe we met jouw website echt impact kunnen maken.

6. Wil jij ook een webdesign met Impact?

Kom eens langs voor een kopje koffie!

Wij bij Impact Media Concepts hebben alle kennis en ervaring in huis om voor jouw merk een prachtig webdesign te maken. Wij zorgen voor een knallend webdesign dat precies aansluit op jouw wensen en dat er tevens voor zorgt dat je doelgroep met jouw merk in contact komt. Wil je nu meer weten over onze werkwijze? Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en kom eens langs voor een kopje koffie!

"Wil jij een knallend webdesign dat écht Impact maakt? Wij helpen je graag!"

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.