fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Webdesign.

Heb je een nieuwe site nodig of moet de huidige website geoptimaliseerd worden om een beter resultaat te halen? Wij zorgen voor een knallend webdesign dat precies naar jouw wens is en ervoor zorgt dat jouw doelgroep in contact komt met jou. Dat maakt impact.

scoren met een perfecte website
Met webdesign scoor je de perfecte website

Websites zijn een verlengstuk van je bedrijf en daar hoort een passend webdesign bij. Ze geven je bedrijf uitstraling, zorgen voor meer leads een verbeterde omzet. Voor het ontwikkelen of verbeteren van je website ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken strategisch met je mee, kijken vanuit onze ervaring en zoeken naar de perfecte klantbeleving. Zo geven we jouw bedrijf online een extra zetje dat nodig is om je klanten zo goed mogelijk te bereiken.

Responsive website

Wij maken jouw site geschikt voor ieder device. Zo weet je zeker dat iedereen een optimale beleving heeft op pc, mobiel of tablet.

Website optimalisatie

Door samen te werken optimaliseren we de site voor een betere klantbeleving en verhoogde sales. Daarbij kijken we vanuit de ogen van de klant en gaan we na welke klantreis (customer journey) de klant helemaal maakt. Hierdoor krijgt iedere klant een optimale websitebeleving.

KEI HARD
IMPACT MAKEN

We gaan samen verschillende stappen doorlopen.
Zo weet jij precies wat er gebeurt in welke fase.

Web vormgeving

Iedereen wil een flitsende website en onze vormgever kan daar voor zorgen. Visueel ga je knallen!

Webconversies

Haal alles uit je website en optimaliseer je conversies. Wij weten waar de bezoeker klikt (of juist niet) en hoe dit aan te pakken is. Knallen met die conversies.

E-commerce

Met de inzet van Google shopping verhogen we de zichtbaarheid, de sales en maken we de koppeling met diverse marketplaces.

Web optimalisatie

Wij checken je website, zorgen dat de prestaties verbeteren en dat de vormgeving aansluit bij je doelgroep. Alles voor betere prestaties.

SEA - Zoekmachine advertising

Met Google Ads zorgen we ervoor dat je beter gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google zoeken naar jouw bedrijf of dat van je concurrent.

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Organisch wil je goed vindbaar zijn en hoog scoren in Google. Wij checken je website en verbeteren je SEO-waarde. Zo wordt je organisch beter gevonden.

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn.

We werken iedere dag aan toffe opdrachten van nog leukere opdrachtgevers. Natuurlijk laten we graag aan jou zien waar we echt trots op zijn. Opdrachten met Impact!

Sander Billekens marketing en communicatie specialist
Maak kennis met Sander

Onze marketing & communicatie specialist laat je zien hoe jij je merk onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Wil jij ook jouw marketing een boost geven?
Vraag het Sander!