fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Wat doen we allemaal

Gezelligheid

We gaan dagelijks naar ons werk, dus waarom zouden we dat niet gezellig maken? Wij doen dat door onze kennis met elkaar te delen, met elkaar te sparren over marketing, nieuwe inzichten uit te wisselen, creatief te zijn, gezellig samen te lunchen, een potje Mario Kart en nog veel meer.

Vacatures

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan direct onze vacatures en solliciteer vandaag nog. Staat je vacature er niet bij, maar wil je wel graag ons team versterken? Stuur dan een open sollicitatie.

Pluspunten

Werken bij IMC is leuk. Je hebt veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, kennisdeling met ons team en onze klanten en je mag meedenken met de ontwikkeling van ons team. Hoe cool is dat!

Kom gerust langs

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom gerust bij ons langs voor een kop koffie, een gesprek of een potje Mario Kart.

Social media kanjer

Als social media marketeer ben je dagelijks bezig met het beheren van de social media kanalen van onze klanten en van onszelf.  Jij bedenkt social media campagnes, schrijft Facebook posts, maakt er de visual bij en zorgt ervoor dat je de engagement vergroot met de doelgroep. Daarnaast leer je ons ook wat over social media en verras je ons met jouw kennis over de bestaande en nieuwe socials.

Content alleskunner

Als content marketeer ben je dagelijks bezig met de content van onze klanten en van onszelf.  Jij maakt de nieuwsbrief van onze klanten, beheert de social media kanalen, maakt een visual bij de Facebook post, schrijft webteksten en zorgt ervoor dat de engagement vergroot wordt met de doelgroep van onszelf en die van onze klanten.

Klantenwinner

Als junior accountmanager ben jij dagelijks bezig met onze klanten en het winnen van nieuwe klanten. Jij bent het aanspreekpunt, kan goed sparren met onze klanten, weet hoe jij bedrijven verder kunt helpen en zorgt ervoor dat onze klanten met een smile binnenkomen en met een big smile naar buiten gaan.