Kom bij ons team

Wij zijn Impact Media Concepts. Een gezellige, actieve, jonge club van fanatieke marketing communicatie professionals. Je kunt ons zien als de online afdeling waarbij wij klanten ondersteunen met allerlei marketing activiteiten zodat zij in contact komen met hun potentiële nieuwe klanten.

Dit doen we allemaal.

Gezelligheid

We gaan dagelijks naar ons werk, dus waarom zouden we dat niet gezellig maken? Wij doen dat door onze kennis met elkaar te delen, met elkaar te sparren over marketing, nieuwe inzichten uit te wisselen, creatief te zijn, gezellig samen te lunchen, een potje Mario Kart en nog veel meer.

Pluspunten

Werken bij IMC is leuk. Je hebt veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, kennisdeling met ons team en onze klanten en je mag meedenken met de ontwikkeling van ons team. Hoe cool is dat!

Kom gerust langs

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom gerust bij ons langs voor een kop koffie, een gesprek of een potje Mario Kart.

Vacatures

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan direct onze vacatures en solliciteer vandaag nog. Staat je vacature er niet bij, maar wil je wel graag ons team versterken? Stuur dan een open sollicitatie.

Stageplaatsen

Kom bij ons leren en leers on wat van jouw kunnen! Wij zijn dagelijks bezig met ontwikkeling van IMC en ons vakgebied. Ook stagiaires horen daarbij natuurlijk. Join ons team.

Gaat je hart sneller kloppen van websites met een oogstrelend design? Weet jij alles van HTML, CSS, PHP, Javascript en ken jij WordPress op je duimpje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij die sales topper die een kick krijgt van het binnenhalen van nieuwe projecten en die niet schrikt van koude acquisitie? Dan zoeken we jou!

Ben jij een graphic/visual designer die helemaal losgaat op zijn/haar deisgns en gek is op deadlines? Dan ben jij misschien wel de designer waar wij naar opzoek zijn!