Social Media Marketeer

Ben jij die social media marketeer die het heerlijk vind om social media strategieën te bedenken en die strategie ook om te vormen naar toffe content? Dan moeten we jou hebben!

Wie zijn wij?

Wij zijn Impact Media Concepts, het marketingbureau van Nuenen dat impact creëert en conversies genereert. Want voor al onze klanten draait het natuurlijk maar om één ding: resultaat. Wij realiseren dit door de juiste marketingtools op het juiste moment te gebruiken. Dit zijn tools zoals: Google Ads, Leadgenerators en Social Media. Om rendement te behalen, zijn wij constant bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf, onze klanten en van onszelf.

Wat ga jij doen als social media marketeer?

Als social media marketeer ben je dagelijks bezig met het beheren van de social media kanalen van onze klanten en van onszelf.  Jij bedenkt social media campagnes, schrijft Facebook posts, maakt er samen met onze vormgever de visual bij en zorgt ervoor dat je de engagement vergroot met de doelgroep. Je kent de mogelijkheden van adverteren op platformen als Facebook, Instagram & LinkedIn en je weet hoe je de resultaten van deze advertenties kan interpreteren en optimaliseren. Daarnaast leer je ons ook wat over social media en verras je ons met jouw kennis over de bestaande en nieuwe socials.

Wie zoeken we

Wij zoeken iemand die enthousiast kan worden van leuke content en zelf altijd op zoek is naar de nieuwste kansen op sociale media. Verder zoeken we iemand die: 

  • Ervaring heeft als social media marketeer
  • Weet hoe je een sterke social media strategie opzet
  • Ervaring heeft met het maken van content voor social media, zowel organisch als betaald
  • Goede sociale vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat hebben wij te bieden?

  • Een leuke functie voor 24 uur met voldoende persoonlijke begeleiding
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Een uitdagende functie, volop leermomenten en door groeimogelijkheden
  • Gezellig samen lunchen

Koffie doen?

Interesse? Kom dan een kopje koffie doen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordi via 040-3030889. We ontvangen jouw CV en motivatie graag via contact@impactmediaconcepts.com

Kei hard
impact maken

Voor minder doen we het niet.
Wel voor steeds meer bedrijven.

Maak kennis met ons

Dit zijn ze dan: de Impact-makers. Stuk voor stuk toppers met ieder zijn of haar 
specialiteiten. Laten we snel kennis maken!

Jordi hagedoorn

Eigenaar en projectmanager

Verliefd op netwerken én Italiaanse bollen (de broodjes natuurlijk). Jordi laat geen lunchmoment zomaar voorbij gaan.

Sander Kuipers

Online Marketeer & Projectmanager

Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Sander Billekens

All-round Marketeer & Projectmanager

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Dorus van de Laar

Grafisch ontwerper

Dorus zijn prikkelende designs en verrassende visuals komen niet alleen tot uiting op ons kantoor, maar ook in zijn unieke design overhemden en bijzondere cactusverzameling.

Mathijs Bernsen

Programmeur

Mathijs duikt graag weg in de code van zijn web applicaties om ons vervolgens te verrassen met zijn Poppunk en punkrock gitaarspel.

Pleun Renes

Copywriter

De vlotte pen van Pleun kent geen grenzen. Van theater tot mode en sport. Pleun maakt content die scoort. Ze gaat kei hard op het doel af.

Leon Schoonhoven

Developer – Stagiair

Leon behoort tot de codeklopgroep van zijn jaar en dat ondervinden wij dagelijks. Geen developwerk is hem te gek. Laat Leon maar demarreren.

Maud Sanders

Media en events – Stagiaire

Achter de vrolijke smile van Maud gaat een party animal schuil. Laat dat feestje en de organisatie ervan maar aan Maud over.

Nick van Alst

Communicatie – Afstudeer stagiair

Nick duikt in de wereld van leadgeneratie en gaat op zoek naar het pad dat de lead precies bewandelt. Stap voor stap duiken wij met Nick onder.

Indy Roulaux

Mediamanager – Afstudeer stagiaire

Indy’s kennis van social media brengt ons iedere dag verder. Verrassende afslagen zijn geen uitzondering. Al slaat ze de afslag naar de Mac en hockeyclub nooit over.

Kopje koffie doen?

We maken graag kennis met jou!