Onze werkwijze

Voor iedere opdrachtgever is er een andere aanpak die het beste werkt. Toch weten we vanuit onze werkwijze altijd tot een succesvolle aanpak te komen voor onze opdrachtgevers.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken wij wat de huidige situatie is en wat je met jouw bedrijf in de toekomst wilt bereiken. We stellen realistische, ambitieuze doelen en een budget vast. Het is voor ons belangrijk dat we op een lijn zitten zodat de identiteit van jouw dienst of product versterkt wordt in waarde.

#KENNISMAKING #KICK-OFF #START

Analyse

Vervolgens gaan we aan de slag met een kleine analyse. Hier zoeken we naar antwoorden op vragen zoals: Hoe worden de (online)marketingmiddelen nu ingezet? Wat is het resultaat? Hoe kunnen we de vastgestelde toekomstdoelen behalen? Met welke middelen willen we deze doelen gaan bereiken?

#onderzoek #research #data

Advies

Zodra wij onze analyse voltooid hebben en belangrijke inzichten zijn gevonden, formuleren wij een plan van aanpak waarmee we jouw toekomstdoelen willen behalen.

#advies #commercieel #vernieuwend

Impact creëren

Nu is het tijd om impact te creëren! Met een doordachte strategie proberen we het maximale te bereiken om  jou als opdrachtgever zo tevreden mogelijk te stellen. Van analyse naar blijvend resultaat. Dat maakt impact.

#impact #bekendheid

Conversies genereren

Met alleen het creëren van impact ben je er natuurlijk nog niet. Daarom zorgen we voor een logisch vervolg op onze marketingstrategie om meer leads en conversie te genereren. Zo komen wij samen verder!

#conversies #sales

Kopje koffie doen?

We maken graag kennis met jou!