fbpx
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Wil jij ook Google Ads effectief inzetten voor jouw bedrijf?

Google is niet meer weg te denken. Meer dan 90% van de klanten gebruikt Google dan ook om diensten, producten of informatie te zoeken. Wij beschikken over specialisten die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden (Ads, Analytics, Shopping, Search Console, Tag Manager) die Google jou te bieden heeft.
Onze Google specialisten analyseren alle data met betrekking tot jouw website en advertenties. Vervolgens maken zij inzichtelijk wat er goed gaat en wat er beter kan. Naar aanleiding van de data vertellen we precies hoe het beter kan.

Werf meer klanten met Google Ads

Of je nu nieuwe websitebezoekers wilt werven, meer online verkopen wilt genereren, klanten naar u wilt laten bellen of klanten wilt laten terugkeren: Google ads kan je hiermee helpen. Target met Google Ads (voorheen Google Adwords) advertenties op klanten in bepaalde landen, regio’s of plaatsen, of binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf of winkel. Met Google Ads zorg je ervoor dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten of zelfs bedrijven op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Google Search Advertenties

Met Google Search Advertenties richten wij onze pijlen op de doelgroep die al de intentie heeft om gebruik te maken van een bepaalde dienst of product. Door advertenties te creëren die het beste aansluiten op zoekopdracht die men heeft ingevuld zorgen we voor een hoog doorklikpercentage.

Google Display Advertenties

Ook u kunt zorgen dat u zichtbaar word op alle websites die aangesloten zijn bij het Google Display Netwerk. Met Display Advertising targeten wij ons op de doelgroep met een ‘latente behoefte tegenover het product of de dienst. Wij maken geanimeerde banners. Deze worden zichtbaar op websites die jouw doelgroep bezoekt. We meten de effecten en maken zo de advertentie zo effectief mogelijk.

Maak vandaag nog kennis met ons team!

Wij zijn Impact Media Concepts, een marketingbureau die impact creëert en daardoor conversies genereert. Want het draait voor al onze klanten uiteindelijk maar om één ding: resultaat. Wij realiseren dit door de juiste marketingtools op het juiste moment in te zetten. Om het juiste rendement te behalen, zijn wij constant bezig met de ontwikkeling van ons bedrijf en van onszelf.

We zullen ons even voorstellen!

Jordi Hagedoorn

Eigenaar en projectmanager

Verliefd op netwerken én Italiaanse bollen (de broodjes natuurlijk). Jordi laat geen lunchmoment zomaar voorbij gaan.

Sander Kuipers

Online Marketeer

Google Nerd, die naast zijn expertise voor Google ook zeer competitief is tijdens een potje Mario Kart.

Sander Billekens

All-round marketeer

Sander denkt altijd 3 stappen verder. Laten die extra stappen net van pas komen in zijn outdoor activiteiten en het lopen met zijn Husky.

Is jouw organisatie toe aan wat reuring? Dan ben jij aan het juiste adres bij IMC!