Meer verkopen? Verhoog je omzet met een professionele webshop

Bij Impact Media Concepts bundelen we kennis en creativiteit om webshops te ontwikkelen die impact maken. We kijken met een commerciële bril naar jouw business, en dat merk je.

Ik wil een nieuwe webshop

Val op in een snel veranderend e-commerce landschap

We begrijpen dat het opvallen met jouw merk een prioriteit is. In een wereld waar de aandacht op jouw merk vestigen steeds moeilijker wordt moet je daar soms net een stapje extra voor zetten. Daarom luisteren we naar jou, duiken we in het hoofd van jouw ideale klant en kijken we als marketingprofessionals met een kritische blik naar de klantreis.

Ik wil starten

Bedrijven waarvoor we impact maken

Visueel aantrekkelijk en conversiegericht

Een succesvolle website is visueel aantrekkelijk en werkt marketingtechnisch goed. Ons team van experts combineert technische vaardigheden met creatieve ideeën om een website te bouwen die zowel mooi als conversiegericht is.

Info aanvragen

Dit is jouw nieuwe webshop

usp-icon

Mobile first

Jouw nieuwe webshop is geoptimaliseerd voor mobiel. En dat is in deze tijd cruciaal.

usp-icon

Converseriegericht

Wij gaan voor meer dan alleen een aantrekkelijk ontwerp, de webshop moet voor je renderen

usp-icon

Toekomstbestendig

AVG-proof en een extra slot op de deur om cybercrime te voorkomen. Dat regelen we voor je.

usp-icon

Pijlsnel

Snelle webshops ranken hoger in Google. Daarom is jouw nieuwe webshop pijlsnel.

Werkwijze

Dit gaan we samen met jou doen.

 • Leegloopgesprek

  We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Wat doe je? Welke stappen heb je al gezet? Waar loop je tegenaan? En het belangrijkste: waar wil je naartoe? Loop maar leeg, wij luisteren.

 • Strategisch plan

  Wij luisteren naar jouw wensen en denken wij kritisch met je mee. We stellen je vaker dan je liefhebt de welbekende waarom-vraag. Want voor je aan de slag gaat moet je goed nadenken. Alleen zo komen we samen tot de beste oplossingen.

 • Wireframe

  We starten met een wireframe: welk element komt waar? Hier komt onze kennis van User Interface goed van pas.

 • Visuele stijl

  Heb je al een huisstijl? Mooi! Dan kunnen we direct aan de slag. Nog niet? Dan gaan we eerst de basis neerzetten. Denk aan lettertypen, icoontjes, kleurgebruik en visuele elementen.

 • Ontwerp

  Van wireframe en visuele stijl naar het uiteindelijke ontwerp. Je krijgt nu een goed beeld van de uitstraling van jouw nieuwe website!

 • Development

  Nu gaat het gebeuren: we gaan jouw webshop developen. Onze developers doen hun magic en maken het ontwerp volledig interactief. Alles wordt getest zodat je straks niet voor verrassingen staat.

 • Content

  Alles staat en werkt. Samen met jou zorgen we voor flitsend beeldmateriaal en conversiegerichte teksten. Je bent nu klaar voor livegang!

Reviews

Wij maken waar. Dat vinden deze klanten ook.

5/5

star-whole star-whole star-whole star-whole star-whole

Super service!

Een marketingbureau dat met je meedenkt en met een doordachte strategie komt op basis van gedegen onderzoek. Daarnaast is Impact flexibel waardoor je samen de juiste koers en campagnes bepaald. Een fijne partij om mee samen te werken!

J
Joy Konings, Gas Las Centrum 10 april 2022

5/5

star-whole star-whole star-whole star-whole star-whole

No-nonsense aanpak en doorpakkers

Een duidelijke visie: Keihard impact maken. Nou dat maken ze zeker. Ze denken graag van A tot Z met je mee bij het ontwerpen van je huisstijl tot je website. De ervaringen die ze hebben opgedaan weten ze goed te vertalen in de praktijk, met prachtige resultaten. Snelle en korte communicatie op een moderne manier.

R
Rob van Doremaele 20 augustus 2022

Klaar om samen écht impact te maken met jouw webshop?

Contactformulier

Laat ons weten wat je doet en waar je ons bij nodig hebt. We nemen binnen één werkdag contact met je op.