Terug naar overzicht
  • Marketing
  • Copywriting (SEO)

Vindbare content die écht verkoopt

Wij schrijven teksten die perfect aansluiten bij je doelgroep. Wij zien copywriting ook wel als ‘het verkopen met je toetsenbord’. We doen er dan ook alles aan om de lezer te overtuigen tijdens het lezen van de tekst. Oftewel, we schrijven content die écht verkoopt. Maar wat heb je aan een unieke tekst, wanneer deze niet gevonden wordt door je doelgroep? Precies, niets. Daarom optimaliseren we de webteksten ook voor zoekmachines zoals Google. Met een sterk zoekwoordenonderzoek en een goede concurrentieanalyse zorgen wij ervoor dat jouw content goed gevonden wordt door je doelgroep.

"Stap in de schoenen van je doelgroep en beantwoord hun vragen in je content. Dit is niet alleen fijn voor de bezoeker, maar ook voor je SEO!"

Met content versterk je de relatie met je doelgroep

Met uitstekende content versterk je de relatie met je doelgroep en bied je content die echt indruk maakt. Van webteksten tot social media posts en drukwerk. Onze copywriters zorgen ervoor dat de teksten perfect aansluiten bij de interesses van je doelgroep. Geen enorme hoeveelheid aan passieve reclame, maar juist zoeken naar de waardevolle content die interactie en een blijvende indruk achterlaat. Dat zorgt ervoor dat je merkreputatie verbeterd en dat de mond-tot-mond reclame toeneemt. Met de juiste content wordt jouw merkwaarde versterkt. Daar doe je het toch voor!

Waardevolle content op de socials

Wil jij ontzettend graag social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je (nog) niet hoe of kost het je te veel tijd? Wij nemen het graag voor je over. Met een doordachte social mediastrategie zorgen we voor de juiste inzet van je Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en TikTok. Op die manier laten we iedere doelgroep kennis maken met jouw bedrijf. Met ieder bedrijf op een eigen manier, maar in jouw stijl.

Onze supervette projecten