Terug naar overzicht
  • Marketing
  • Social media adverteren

Specifieke targeting op jouw doelgroep

Door te adverteren op social media kun jij jouw specifieke doelgroep bereiken. Het is namelijk mogelijk om op basis van profielkenmerken, interesses en activiteiten van de gebruikers jouw doelgroep heel gericht te benaderen. Jouw advertenties komen dus alleen terecht bij een publiek dat relevant is voor jouw website. Social media-advertenties zijn dus heel persoonlijk en relevant. Je kan zelf bepalen op welke platformen je de advertenties weergeeft.

"Door te adverteren op social media creëer je een ontzettend groot bereik en kun je specifiek targeten op jouw doelgroep. De resultaten zijn eenvoudig te meten waardoor je jouw campagne altijd nog kan optimaliseren voor een beter resultaat."

Altijd inzicht in de kosten

Wanneer je wil adverteren op social media kies je zelf een budget dat je dagelijks of maandelijks wil uitgeven. Je gaat nooit over dit budget heen, waardoor je ook nooit voor verassingen komt te staan. Wanneer je jouw budget aan ons doorgeeft, kunnen wij precies zien hoe groot jouw potentiële doelgroep is die je met dat budget zou kunnen bereiken. Het is ook mogelijk om de campagne later nog bij te sturen of te optimaliseren. Investeren in social media adverteren is dus nooit weggegooid geld.

Vergroot jouw aantal volgers

Wat is jouw motivatie om te adverteren op social media? Naast het creëren van meer engagement voor jouw doelgroep biedt social media adverteren nog veel meer voordelen. Zo is het mogelijk om jouw aantal volgers te vergroten, je merkbekendheid te verhogen en nieuwe leads, conversies of sales te realiseren.

Onze supervette projecten