Terug naar overzicht
  • Data
  • Webanalyse

Het bereik en verkeer van je website

Aan de hand van verschillende tools kijken wij naar het bereik en het verkeer van jouw website. Hoeveel unieke bezoekers en paginaweergaven heb je? Waar komen deze bezoekers vandaan en hoe zijn zij binnengekomen op die specifieke pagina? Hoe komen bezoekers jouw website binnen en hoe gaan ze weer weg?

"Met een webanalyse meet je of jouw doelstellingen behaald zijn. Je weet precies op welke punten van je website verbetering mogelijk is. Zo kun je meer conversie genereren op je website."

Meer inzicht in jouw website

Door deze gegevens krijg je meer inzicht in waar jouw website momenteel staat. We zien precies waar mensen afhaken. We komen dus achter de zwakke plekken van jouw website. Aan de hand van deze informatie kan jij jouw website gaan optimaliseren op de plekken waar dit nodig is.

Resultaten zijn meetbaar

Digitale marketing is meetbaar. Dat is een ontzettend groot voordeel! Aan de hand van een webanalyse kan je gedurende een heel traject zien wat er op jouw website gebeurt. Hieruit kunnen wij ophalen wat er moet gebeuren om meer conversies op de site te genereren. Door eens per periode een webanalyse uit te voeren krijg je inzichten over de voortgang van je website. Zo meet je direct of jouw websiteoptimalisatie succesvol is geweest!

Onze supervette projecten