Terug naar overzicht
  • Creatie
  • Fotografie

Wees persoonlijk en maak het uniek

Wil jij je doelgroep en potentiële werknemers écht aanspreken? Wees dan persoonlijk. Dit doe je niet met stockfoto's, maar met unieke zelfgemaakte foto's. Doordachte fotografie brengt jou in contact met je doelgroep. Door eigen foto's te gebruiken maak je jouw bedrijf geloofwaardig, het wekt namelijk een hoop vertrouwen op. Want eerlijk? Jij wil toch ook gewoon weten wie het product of de dienst verkoopt? Voordat je een product aanschaft wil je toch eerlijke foto's van het product zien? Met unieke fotografie onderscheid jij jezelf van de concurrentie.

"Professionele fotografie is ook goed voor jouw online vindbaarheid. Google ziet namelijk steeds meer het belang van goede afbeeldingen in. Maak gebruik van een alt-tag en sterke titels voor jouw afbeelding, op die manier scoren ze hoger in de zoekresultaten van Google."

Professionele fotografie voor online marketing

Bij online marketing heb ik toch geen fotografie nodig?’ Dit is een vraag die wij regelmatig ontvangen. Bij online marketing denken veel ondernemers aan SEO en social media beheer, maar het is veel meer dan dat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Display-marketing of social-media advertenties. Je wil overal dezelfde uitstraling creëren. Wanneer je voor al je uitingen professionele fotografie gebruikt realiseer jij een hogere naamsbekendheid. Dit maakt de kans ook groter dat er daadwerkelijk op de advertentie geklikt wordt.

Laat zien wie je écht bent

Als bedrijf wil je natuurlijk laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat jouw kwaliteiten zijn. Wat onderscheidt jou van de concurrenten? Om jouw verhaal te versterken is beeldmateriaal essentieel. Denk hierbij aan foto's van diensten en producten, alle medewerkers, de werkplekken en voorbeelden van projecten. Met professionele fotografie kun je precies uitstralen wat jij wil. Wil je zakelijk overkomen? Of juist niet? Met professionele fotografie kunnen wij in beeld brengen waar jij voor staat. Dat maakt impact.

Onze supervette projecten