Terug naar overzicht
  • Creatie
  • Videografie

Creëer een gevoel van vertrouwen

Niet alle consumenten willen veel moeite doen om geïnformeerd te worden. Een lange e-mail toesturen werkt bij hen dus niet. Met een video zorg je ervoor dat juist deze consument ook bereikt kan worden. Wanneer jij medewerkers in je video gebruikt maak je het heel persoonlijk. Dit wekt vertrouwen op. Een video kan op meerdere platforms, zoals je website en social mediakanalen, gedeeld worden waardoor je bereik erg groot wordt.

"De optimale video duurt niet langer dan 15 seconden. Wil jij een langere video delen? Deel dan een onderdeel van 15 seconden uit de video die je gebruikt als trigger om naar de volledige video op jouw website te klikken."

Zet jouw doelgroep centraal

Het gebruik van het product of een dienst wordt natuurlijk veel tastbaarder wanneer de eindgebruiker ziet hoe het product wordt gebruikt. Zorg ervoor dat de boodschap krachtig is en zet hierbij de doelgroep centraal. Naast het tonen van het product of de dienst kan je videografie ook voor andere doeleinden inzetten. Hierbij ga je na waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Willen zij tips ontvangen? Of willen zij sfeerbeelden zien van de bedrijfslocatie? Wij zorgen ervoor dat jouw doelen met de video worden bereikt. We zetten ons er dan ook voor in om de klant na het zien van de video over te halen om over te gaan tot een aankoop of een contactopname. Dat maakt impact!

Video marketingstrategie voor meer resultaat

Mooie video's die niet bekeken worden leveren nog geen resultaat op. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw video's écht gezien worden. Dit doen we met video marketing. Samen met jouw bedrijf ontwikkelen we een sterke video marketingstrategie op basis van jouw doelgroep. Samen zorgen we ervoor dat jouw specifieke doelstellingen worden bereikt.

Onze supervette projecten