Terug naar overzicht
  • Strategie
  • Brainstormsessie

De marketing (communicatie) binnen jouw organisatie

Tijdens een brainstormsessie bespreken we alles over jouw huidige marketing (communicatie) strategie en de situatie. Hierin krijg je dus generieke feedback op je ideeën. Maar je krijgt ook een bepaalde bevestiging. Zit je op de goede weg? Of zijn er aandachtspunten om over na te denken. We komen met concrete voorstellen en suggesties voor jouw organisatie.

"Een brainstormsessie is een specifieke techniek om een bepaalde routine te doorbreken. De situatie met een frisse blik evalueren om meer succes te genereren. Zo kom je tot de beste ideeën."

Structureren van ideeën

Uit een brainstormsessie komen ontzettend veel ideeën. Misschien wel tientallen. Deze schrijven we allemaal op post-its of een flip-over. Alle ideeën worden onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Op die manier creëren we structuur waardoor het makkelijker wordt om vervolgstappen te zetten.

Evalueer de ideeën

Uit de brainstormsessie komen ideeën die we onderverdeeld hebben in verschillende onderwerpen. Na de brainstormsessie is het belangrijk om de aangedragen ideeën te evalueren. Ideeën moeten vergeleken worden. Welke ideeën zijn bruikbaar? En wat zijn de voor- en nadelen? Ten slotte maak je een prioritering van de ideeën. Door een filtering aan te brengen wordt kwantiteit naar kwaliteit gebracht. Een brainstormsessie is een specifieke techniek om een bepaalde routine te doorbreken. De situatie met een frisse blik evalueren om meer succes te genereren. Zo kom je tot de beste ideeën. Sander, marketingspecialist

Onze supervette projecten