Terug naar overzicht
  • Creatie
  • Animatie

Deelbaar op social media

Natuurlijk kun je jouw verhaal delen tijdens een live verkoopgesprek met een bak koffie. Maar klanten kunnen dit gesprek niet delen. Een animatie video wel! Hierdoor is jouw bereik een stuk groter. Je maakt één animatie en je kan het aan duizenden mensen laten zien, tegelijkertijd.

"Animatie helpt je bij je SEO. Dit komt omdat mensen langer op je website blijven en meer doorklikken. Google ziet dat bezoekers je website interessant vinden waardoor je hoger eindigt in de zoekresultaten."

Kwalitatieve animatie

Onze specialisten hebben alle kennis en ervaring in huis om goede animaties te maken waarmee jij écht impact maakt. Samen met jou kijken we naar het perfecte stijlontwerp. Vervolgens gebruiken we storytelling om het verhaal goed over te brengen. We houden het kort zodat je bezoeker de aandacht erbij kan houden. Met de juiste hoeveelheid humor en het gebruik van bijpassende geluidseffecten voor meer dynamiek kan jij je echt onderscheiden van de concurrent.

Duidelijke boodschap

Met een animatie maak je jouw boodschap duidelijk en begrijpelijk. Visuele prikkels zijn essentieel bij het communiceren van een boodschap. De boodschap wordt beter onthouden en begrepen dan wanneer de bezoeker een grote lap tekst moet lezen. Met animatie breng jij jouw boodschap in beperkte tijd en op de juiste manier over.

Onze supervette projecten