Terug naar overzicht
  • Development
  • E-commerce

Een extra verkoopkanaal

Het grootste voordeel aan e-commerce is het realiseren van een extra verkoopkanaal. Waar je jouw producten voorheen enkel via een fysieke winkel kon verkopen, kan dit nu ook online. Een webshop is natuurlijk 24/7 geopend, waardoor consumenten altijd bestellingen kunnen plaatsen zonder dat jij hiervoor personeel hoeft in te schakelen.

"Met e-commerce kan jij een ontzettend groot bereik creëren. Waar een fysieke winkel jou beperkt met een kleinere doelgroep, kun je met een webshop zelfs internationaal aan de slag gaan. Verkoop producten en diensten aan mensen over de hele wereld."

Bespaar kosten

Bij e-commerce heb je te maken met lagere kosten dan wanneer je jouw producten verkoopt in een fysieke winkel. Je bent namelijk niet verbonden aan hoge huurkosten voor een pand op een A-locatie. Daarnaast kan je online een groter assortiment aanbieden omdat je niet beperkt wordt door het oppervlak van je winkelpand.

Niet alleen producten, maar ook diensten

E-commerce bestaat niet alleen uit de online verkoop van producten, maar ook van diensten. Denk maar eens aan het boeken van een vlucht of het afnemen van een abonnement op een tijdschrift. Dit is ook e-commerce. Dus ook wanneer jij online diensten verkoopt, kunnen wij jou helpen met e-commerce om meer succes te realiseren.

Onze supervette projecten