Terug naar overzicht
  • Creatie
  • Logo

De eerste indruk van jouw doelgroep

Het logo is een van de eerste dingen die jouw potentiële klant ziet. Je logo moet dus uniek zijn om een goede eerste indruk achter te laten. Wanneer je de herkenbaarheid van jouw bedrijf wil verhogen, is het essentieel om jou logo consistent te blijven plaatsten op jouw communicatie-uitingen. Jouw logo moet uniek, tijdloos, simpel en veelzijdig zijn. Onze vormgevers zorgen voor een sterk logo dat past bij jouw bedrijf en dat gericht is op je doelgroep. Dat maakt impact.

"Hoe effectief is jouw logo over 5, 10 of misschien wel 50 jaar? Bij iedere aanpassing die je doet aan je logo kan dit zorgen voor een reset in de herkenbaarheid van je merk. Zorg ervoor dat je jouw logo door de jaren heen niet drastisch hoeft te veranderen. Een sterk logo is tijdloos."

De vormgeving van een sterk logo

Wanneer we een logo gaan ontwerpen voor jouw bedrijf moeten we een aantal stappen volgen. Bij iedere stap die we nemen houden we het verhaal van jouw bedrijf in ons achterhoofd. We bedenken samen met de klant of een woordmerk of een beeldmerk beter bij het bedrijf past. Vervolgens gaan we nadenken over het kleurgebruik en het lettertype. Iedere kleur en lettertype neemt weer andere emoties met zich mee. Maar wat spreekt jouw doelgroep het meest aan? Daar kunnen onze vormgevers jou alles over vertellen.

Keep it simple

Je slaat de plank volledig mis wanneer je onmogelijke logo's wil ontwerpen. Keep it simpel! Met een simpel en doordacht logo zorgen we ervoor dat de doelgroep het begrijpt en onthoudt. Een simpel logo is niet saai, maar juist ontzettend creatief. Wij zorgen voor een uniek en krachtig logo waarmee jij écht impact maakt.

Onze supervette projecten