Terug naar overzicht
  • Development
  • User Interface

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiker moet goed met het systeem kunnen werken. Wanneer je het systeem gaat maken is het essentieel om vooraf te weten wat de functie van het systeem gaat zijn en wie de gebruiker wordt. Voor de ene gebruikersgroep zal het systeem overzichtelijk en duidelijk zijn, terwijl de andere gebruikersgroep hier juist anders over denkt. Wij ontwikkelen een gebruiksvriendelijke user interface waarbij de eindgebruiker centraal staat.

"Zorg ervoor dat jouw bezoeker zo min mogelijk stappen hoeft te zetten om tot het gewenste resultaat te komen. Is de tussenstap écht noodzakelijk? Of maakt dit het traject alleen maar trager?"

Het begint bij het user interface design

Om een gebruiksvriendelijke en goedwerkende website of webshop te creëren maken wij eerst een sterk user interface design. Onze designer vertaalt het interactieontwerp naar het visuele ontwerp van de website. Hierbij komen jouw organisatie en de digitale identiteit tot leven.

Creëer de perfecte user experience

Aan de hand van jouw user interface (UI) creëer je de ideale user experience. Gebruikers zullen jouw website als handig, prettig en praktisch ervaren. Dit zal zich resulteren in een hogere ranking in de zoekresultaten van Google. Gebruikers hebben slechts een aantal seconden nodig om een oordeel te krijgen. Door middel van de juiste user interface en veel A-B testen zorgen wij voor de optimale user experience van jouw website.

Onze supervette projecten