Terug naar overzicht
  • Creatie
  • Huisstijlen en campagnes

Bewust gekozen presentatie van je bedrijf

Wij ontwerpen een sterke huisstijl die past bij jouw bedrijf en die aansluit op de behoefte van je doelgroep. De huisstijl bestaat o.a. uit een logo, merknaam, lettertypes (online en offline), gebruikte iconen en de stijl van vormen en foto's die je inzet voor jouw merk. Een huisstijl is dus eigenlijk een bewust gekozen presentatie van jouw bedrijf.

"Jouw huisstijl begint bij het DNA van jouw bedrijf. Een veelgemaakte fout is dat het ontwikkelen van een huisstijl start op visueel vlak. Maar niets is minder waar. Het is belangrijk om eerst achter het DNA van je bedrijf te komen en dit om te zetten in een huisstijl."

Gevoel en herkenbaarheid

Met een goede huisstijl realiseer jij meer herkenbaarheid van jouw merk. Wij geven jouw merk een gezicht. Met de huisstijl kan jij een bepaald gevoel overbrengen op je doelgroep. Iedere kleur, vorm en lettertype neemt weer een ander gevoel met zich mee. Wij zorgen voor de juiste elementen die passen bij jouw bedrijf en waarmee jij jezelf onderscheidt van de concurrentie. Dat maakt impact.

Inspirerende campagnes

Wil jij een campagne die hét verschil maakt? Waarmee jij écht opvalt tussen de concurrenten? Wij vertalen het verhaal van jouw merk naar een inspirerende en spraakmakende campagne. Een campagne die jouw doelgroep aanzet tot actie.

Onze supervette projecten