Terug naar overzicht
  • Development
  • Conversie optimalisatie

Sessieduur verlengen. Bouncepercentage verlagen.

Door middel van conversie optimalisatie maken we jouw website effectiever. De gemiddelde sessieduur wordt hoger en we laten het bouncepercentage dalen. Jouw website zal meer nieuwe klanten werven. Conversie optimalisatie heeft dus direct invloed op de effectiviteit van jouw webshop of website. Hier liggen voor ontzettend veel bedrijven grote kansen!

"Zorg ervoor dat de belangrijkste informatie boven de vouw van je pagina staat. Is het duidelijk wat jouw bedrijf doet en nodigt het uit om verder te lezen? Hoe meer je de bezoeker weet te boeien, hoe groter de kans dat hij over gaat tot een aankoop of contactopname."

Kijk vanuit het oogpunt van de doelgroep

Jouw uiteindelijke doel van een pagina is om de klant over te laten gaan tot een aankoop of een contactopname. Zorg er dan ook voor dat de bezoeker vindt wat hij zoekt. Welke informatie wil jouw bezoeker vinden? Om antwoord op deze vraag te geven geef je redenen vanuit de klant om het product te kopen, oftewel de Unique Buying Reasons. En dus niet vanuit jezelf, de Unique Selling Points. Natuurlijk wil je wat verkopen, maar eerst moet je de bezoeker overtuigen van jouw kracht. Wij zorgen voor unieke content in de juiste fases van de customer journey.

Te veel keuzes maakt het kiezen moeilijker

Geef jij jouw websitebezoekers te veel keuzes op je pagina? Dan maakt dit de uiteindelijke keuze voor jouw bezoeker een stuk lastiger. Hierdoor zullen gebruikers sneller wegklikken. Dit wil je voorkomen! Daarom zorgen we ervoor dat jouw pagina's het juiste aantal call to action bevatten en dat de bezoeker de weg door jouw website kan vinden. Dat maakt impact.

Onze supervette projecten