Terug naar overzicht
  • Development
  • User Experience

De optimale gebruikerservaring

Hoe is de gebruikerservaring van jouw huidige website eigenlijk? Dit kunnen wij meten aan de hand van verschillende tools. Naar aanleiding van dit onderzoek weten wij precies wat we moeten optimaliseren. Zo zorgen wij voor een laadtijd van minder dan 3 seconden. Daarnaast is een duidelijke websitestructuur van groot belang. Vinden je bezoekers niet snel genoeg de informatie die zij zoeken? Dan zullen ze wegklikken. We maken jouw website responsive zodat ook jouw mobiele bezoekers de weg kunnen vinden op jouw website.

"Een steeds groter percentage van jouw bezoekers is afkomstig van een mobiel apparaat. Daarom moet jouw website er ook op mobiel goed uitzien. Zorg ervoor dat jouw website responsive is."

Jouw online vindbaarheid verbeteren

Waar je er vroeger nog kwam met veel zoekwoorden toevoegen in je content, is dat tegenwoordig heel anders. Google hecht steeds meer waarde aan de user Experience. Google wil namelijk dat de meest relevante zoekresultaten als eerste weergegeven worden. Wanneer jouw User Experience goed is, zal jouw website dus automatisch ook hoger scoren in de zoekresultaten van Google.

Geen website vol toeters en bellen

Te veel content op je website zorgt ervoor dat bezoekers niet meer weten waar ze op moeten klikken. Ze zien door de bomen het bos niet meer. Dit is dan ook vaak terug te zien in het bouncepercentage van deze websites. Wij zorgen voor een website zonder al te veel toeters en bellen. Eenvoud in je website zorgt voor duidelijkheid en een hoger doorklikpercentage.

Onze supervette projecten