Terug naar overzicht
  • Marketing
  • E-mailmarketing

Persoonlijke benadering

Vaak moet je nog op zoek gaan naar waar jouw doelgroep zich bevindt, maar dat is bij e-mailmarketing heel anders. Met e-mailmarketing belandt jouw boodschap namelijk direct in de mailbox van je doelgroep. Door jouw e-mails persoonlijk te maken creëer je meer vertrouwen bij de (potentiële) klant. Het is een relatief goedkoop medium en de resultaten zijn direct meetbaar. Een gemiste kans dus om niet te investeren in e-mailmarketing.

"Jouw klanten geven je veel informatie. Je weet bijvoorbeeld precies op welke merken en producten jouw klant gek is en wat zijn gemiddelde aankoopbedrag is. Het is een gemiste kans om geen gebruik te maken van deze data."

Wees relevant voor de (potentiële) klant

Voorheen was het mogelijk om met een simpele nieuwsbrief de lezer te overtuigen om over te gaan tot een aankoop. Tegenwoordig is dit alleen nog maar mogelijk wanneer je enorm relevant bent voor je (potentiële) klant. Jouw boodschap moet dus volledig aansluiten op de behoefte van je doelgroep. Wij zorgen er dan ook voor dat jouw e-mails volledig afgestemd zijn op het profiel van jouw doelgroep. We kijken samen naar jouw doelstellingen en bepalen de juiste strategie. Dit zorgt voor een verbeterde klantrelatie en een verhoogde omzet.

Focus op content en niet op promotie

De mensen die zich hebben ingeschreven voor jouw nieuwsbrief willen op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen. Niemand van hen heeft gevraagd om continu verkoopverhalen te lezen. Wij helpen je jouw nieuwbrieven informatief en aantrekkelijk te maken voor de lezer. Door de juiste balans in informatieve content en reclame te vinden zorgt dit voor meer resultaat.

Onze supervette projecten