Terug naar overzicht
  • Creatie
  • HTML5 banners

Zorg voor meer engagement

Uit onderzoek blijkt dat drie keer zoveel bezoekers op een HTML5 banner klikt ten opzichte van de normale of statische banner. Het zorgt dus voor meer engagement. De bewegende elementen in de HTML5 banner zorgt ervoor dat meer mensen op de banner klikken. Dit kan uiteindelijk resulteren in een hoger conversiepercentage!

"Een goede HTML5 banner zorgt voor meer klikfrequentie en een betere zichtbaarheid in de zoekmachines dan statische advertenties. Het is ontzettend effectief en geschikt voor meerdere doeleinden."

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wij zijn op de hoogte van de verschillende mogelijkheden van HTML5 banners en hoe we deze het beste kunnen ontwerpen en inzetten voor jouw bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat de HTML5 banners in verschillende bannerformaten worden gerealiseerd om het meeste succes te kunnen behalen. De HTML5 banners zijn indexeerbaar voor zoekmachines en eenvoudig aanpasbaar door middel van een XML-file.

Haal het maximale uit je display campagne

Met unieke en originele banners zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit je display campagne haalt. We zorgen voor responsive HTML5 banners die op ieder device impact maken. We creëren krachtige HTML5 banners die passen bij jouw merk en die perfect aansluiten op de behoefte van jouw doelgroep.

Onze supervette projecten