Terug naar overzicht
  • Data
  • Rapportages

Periodieke inzichten in jouw resultaten

Of het nu gaat over je website, je campagnes of je social media-advertenties. Het is belangrijk om je resultaten te blijven meten. Met de hulp van verschillende tools kunnen wij dit voor jou doen. Je ontvangt iedere afgesproken periode een uitgebreid rapport. Hierdoor weet jij precies waar je jouw strategie bij moet sturen.

"Weet jij welke content goed werkt bij je doelgroep? Door middel van rapportages kunnen wij hierachter komen. We analyseren op welke manier en met welke kanalen jij de meeste successen realiseert."

Jij weet precies wat je moet optimaliseren

Heb jij veel websitebezoekers maar merk je dat er weinig verkocht wordt? Oftewel, vallen de resultaten jou tegen? Dan kunnen wij er aan de hand van verschillende tools achter komen hoe dit komt. We komen achter de valkuilen van jouw website. Zo weet jij precies wat je moet optimaliseren om een beter resultaat te realiseren.

Rapportage op maat

Wil jij meer inzicht in de prestaties van lopende campagnes of de ontwikkeling van je positie in Google op basis van geselecteerde zoekwoorden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren een duidelijke rapportage aan met alle data en ontwikkelingen. We trekken hieruit de belangrijkste conclusies en signaleren weer nieuwe kansen voor jouw organisatie.

Onze supervette projecten