Terug naar home

04
Marketing

De concurrentie neemt steeds verder toe. Hierdoor is de inzet van (online) marketing een onmisbaar onderdeel voor jouw bedrijf. Veel bedrijven hebben moeite met het op de juiste manier inzetten van marketing omdat zij de kennis, middelen of tijd missen. Het is tegenwoordig ook ontzettend lastig om je concurrent een stapje voor te blijven. Onze specialisten hebben alle kennis en ervaring in huis om met jouw bedrijf écht impact te maken en op te vallen tussen jouw concurrenten.

Online marketing draait niet alleen om het werven van nieuwe klanten. Het gaat ook over interactie met je bestaande klanten.

Sterker nog, het is goedkoper om de waarde van bestaande klanten te vergroten. Bovendien hebben deze klanten al eens iets bij je gekocht. Mits je een positieve indruk hebt achtergelaten is de kans dus groot dat zij weer een aankoop bij je willen doen. Ze hebben al vertrouwen in je onderneming, waardoor we alleen nog hoeven vast te stellen wat zij nodig hebben om zo hun gedrag te kunnen voorspellen.

Hiermee kunnen we je helpen

Affiliate marketing

Affiliate marketing is gebaseerd op ‘No Cure No Pay’. Je betaalt alleen voor resultaat. Je hebt op die manier dan ook altijd zicht op de kosten die je maakt.

Copywriting (SEO)

Wij schrijven teksten die perfect aansluiten bij je doelgroep. Wij zien copywriting ook wel als ‘het verkopen met je toetsenbord’. We doen er dan ook alles aan om de lezer te overtuigen tijdens het lezen van de tekst.

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing belandt jouw boodschap direct in de mailbox van je doelgroep. Door jouw e-mails persoonlijk te maken creëer je meer vertrouwen bij de (potentiële) klant.

Marketing automation

Wij koppelen marketing automation aan de registratie van conversie en verkoop in bijvoorbeeld een CRM-systeem. Hierdoor kunnen we precies zien welke acties en kanalen hebben geleid tot resultaat.

Marketplaces

Een marketplace brengt vraag en aanbod samen. Als bedrijf betaal jij een marketplace, zoals Bol.com, een financiële vergoeding per verkoop.

Social media adverteren

Door te adverteren op social media kun jij jouw specifieke doelgroep bereiken. Het is namelijk mogelijk om op basis van profielkenmerken, interesses en activiteiten van de gebruikers jouw doelgroep heel gericht te benaderen.

Social media

De socials zijn dé ideale plek om jouw dienst of product te promoten. Facebook, Instagram, social media kent steeds meer platforms die allemaal hun eigen karakter hebben. Daar spelen wij handig op in.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Meer dan 90% van de klanten gebruikt Google om diensten, producten en informatie op te zoeken. Wij beschikken over specialisten die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die Google jouw bedrijf te bieden heeft.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jouw product of dienst kan nog zo gewild zijn, als jouw klant je niet kan vinden heb je hier helemaal niets aan. Met de inzet van SEO zorgen we ervoor dat jouw website of webshop hoger in de Google Search resultaten komt te staan.

Content marketing

Met uitstekende content versterk je de relatie met je doelgroep. Geen enorme hoeveelheid aan reclame, maar juist waardevolle content die interactie en een blijvende indruk achterlaat.

Google specialist

Wanneer je begint met adverteren zul je merken dat je in een keer heel veel mensen kunt bereiken. Omdat de prijzen enorm op kunnen lopen is het van belang dat je het maximale uit jouw budget haalt.

Onze supervette projecten