Terug naar overzicht

Impact Media Concepts is officieel Google Partner!

Impact Media Concepts is officieel Google Partner! Lees de blog! Impact Media Concepts is vanaf nu officieel Google Partner. Een prestatie waar wij uiteraard erg trots op zijn! Dit betekent namelijk dat wij aan alle eisen voldoen die Google stelt aan dit partnerschap. Maar nog belangrijker, dit laat zien dat wij over de Google Ads-vaardigheden…

Spring snel naar:

  Impact Media Concepts is vanaf nu officieel Google Partner. Een prestatie waar wij uiteraard erg trots op zijn! Dit betekent namelijk dat wij aan alle eisen voldoen die Google stelt aan dit partnerschap. Maar nog belangrijker, dit laat zien dat wij over de Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikken om onze opdrachtgevers nog beter te helpen met het creëren van online impact. Maar, wat houden deze eisen nu precies in?

  1. Google Certificeringen

  Wij zijn gecertificeerd voor Google Search en Google Display

  Ten eerste stelt Google een aantal certificeringen verplicht. Hiermee laat je zien dat onze Google specialisten over voldoende kennis van Google Ads beschikken. Om voor een certificaat in aanmerking te komen dient er per specialisatie een examen afgelegd te worden dat ieder jaar vernieuwd moet worden. Onze online marketeers zijn gecertificeerd voor Google Search en Google Display.

  2. Ads budget

  Minimaal advertentiebudget voor alle klanten

  Daarnaast stelt Google als eis dat je als partner een minimaal advertentiebudget voor alle klanten beheert.

  3. Prestaties

  Voldoet het bedrijf aan de kwaliteit?

  Tenslotte beoordeelt Google of een bedrijf voldoet aan de kwaliteit die van een Google Partner verwacht mag worden. Hiervoor wordt gekeken naar:

  • De omzetgroei
  • De toename van het aantal klanten
  • Het behouden van klanten

  Wil jij ook Google Ads inzetten voor jouw bedrijf? Kom dan een langs voor een kopje koffie!

  “Kan jij hulp gebruiken met het inzetten van Google Ads voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!”

  – Sander Billekens